Tabere de toamnă

Nu ştim cum se simt alții la sfârșitul verii, dar noi, de prin septembrie, parcă ne trezim cu totul la viață. Pe munte frumuseţea de-abia acum începe! Am scăpat de capriciile vremii instabile de vară şi de caniculă, iar acum ne putem bucura în liniște de drumeții și de pădurile colorate. Tabăra de toamnă organizată de Himalaya Travel este locul ideal pentru a profita la maxim de toate aceste lucruri.

Toamna vine odată cu momentul reîntâlnirii colegilor și cu răcoarea care face aerul din oraș ceva mai respirabil. În același timp, la munte vremea e ideală pentru drumetii, iar “cunoscătorii” abia așteaptă să profite de aerul clar și de pădurile colorate. E timpul să ne revedem pe munte în tabăra de toamnă și să ne bucurăm de tot ce are natura mai frumos de oferit: culoare, limpezime și vreme bună.

Scopul principal al taberei pentru preșcolari este ca cei mici să prindă drag de natură și de activitățile desfășurate pe munte, în aer liber, să se întoarcă acasa veseli, mai responsabili, mai sociabili și mai independenți. Spre deosebire de taberele pentru preșcolari, în tabăra de mountain bike ne vom familiariza cu mersul pe bicicletă pe poteci neasfaltate, Țara Fagarașului fiind un loc de joacă cu infinite posibilități de trasee pentru toate gusturile și nivelurile.

Plecarea se va face din București cu trenul rapid, iar copiii vor merge însoțiți de instructorii noștri. Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov, sau la Pensiunea Ana 3* din Viștișoara.

Pentru a acumula un bagaj de amintiri frumoase din vacanțele de toamnă, tabără de toamnă organizată de echipa Himalaya Travel reprezintă opțiunea perfectă.

Amintiri din sezoanele de toamna trecute