• Tabere la cort

    vara 2024

Tabere la cort în vara 2024

Despre taberele la cort

Încă de la plecarea din București suntem entuziasmați pentru că știm ce o să urmeze: o saptămână complet diferită de toate celelalte. O săptămână în mijlocul naturii, în inima pădurii, o săptămână petrecută la cort în care fiecare are rolul său, fiind cu toții în același timp o echipă. Aici nu avem grijă doar de lucrurile personale, avem grijă atât de noi înșine, cât și de ceilalți.

Himalaya Travel organizează tabere la cort cu programe și activități cu adevărat memorabile, care se desfășoară într-un cadru natural de excepție, alături de oameni dedicați, cu multă experiență. Cântecul păsărilor dimineața, primele raze de lumină, cerul albastru și roua de pe frunze, vocile vesele ale copiilor din jur..toate acestea ne vor face să uităm de confortul unei pensiuni și să ne dorim să ne prelungim cât mai mult vacanța.

Zilele de tabără diferă în funcție de pulsul naturii.. ciorbele delicioase făcute la foc de lemne, strânse chiar de noi, vor înlocui clasicele mese de la restaurante și vor fi servite la umbra pădurii, într-un peisaj de poveste. Iar când ultimele lemne de foc se vor topi, ultimele povești vor fi spuse, liniștea serii ne va cuprinde și ne vom întoarce la sacii noștri călduroși, din corturile cu priveliște de 1000 de stele.  

Tematică și obiective

Ce vom invata?

  • Munca in echipa 
  • “Scoala mersului pe munte” 
  • Notiuni de ecologie, de respect si de protejare a mediului inconjurator
  • Tehnici de baza de supravietuire in natura: tipuri de plante, construirea si intretinerea focului, metode de gatit, procurarea de hrana si apa potabila, construirea unui adapost, pericole in munti, metode de orientare fara a folosi tehnologia etc.
  • Igiena personala in mijlocul naturii, siguranta in camping, traiul in comunitate, in mijlocul naturii.

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.