• tabere la cort

    vara 2022

Taberele la cort din vara 2022

Despre taberele la cort

Inca de la plecarea din Bucuresti suntem entuziasmati pentru ca stim ce o sa urmeze: o saptamana complet diferita de toate celelalte. O saptamana in mijlocul naturii, in inima padurii, o saptamana petrecuta la cort in care fiecare are rolul sau, fiind cu totii in acelasi timp o echipa. Aici nu avem grija doar de lucrurile personale, avem grija atat de noi insine, cat si de ceilalti.

Himalaya Travel organizeaza tabere la cort cu programe si activitati cu adevarat memorabile, care se desfasoara intr-un cadru natural de exceptie, alaturi de oameni dedicati, cu multa experienta. Cantecul pasarilor dimineata, primele raze de lumina, cerul albastru si roua de pe frunze, vocile vesele ale copiilor din jur..toate acestea ne vor face sa uitam de confortul unei pensiuni si sa ne dorim sa ne prelungim cat mai mult vacanta.

Zilele de tabara difera in functie de pulsul naturii.. ciorbele delicioase facute la foc de lemne, stranse chiar de noi, vor inlocui clasicele mese de la restaurante, si vor fi servite la umbra padurii, intr-un peisaj de poveste. Iar cand ultimele lemne de foc se vor topi, ultimele povesti vor fi spuse, linistea serii ne va cuprinde, si ne vom intoarce la sacii nostri caldurosi, din corturile cu priveliste de 1000 de stele.  

Tematică și obiective

Ce vom invata?

  • Munca in echipa 
  • “Scoala mersului pe munte” 
  • Notiuni de ecologie, de respect si de protejare a mediului inconjurator
  • Tehnici de baza de supravietuire in natura: tipuri de plante, construirea si intretinerea focului, metode de gatit, procurarea de hrana si apa potabila, construirea unui adapost, pericole in munti, metode de orientare fara a folosi tehnologia etc.
  • Igiena personala in mijlocul naturii, siguranta in camping, traiul in comunitate, in mijlocul naturii.