• THASSOS MTB

    26 iunie – 4 iulie 2023 / 10-17 ani
    18-26 august 2023 / 12-17 ani

Tabăra de mountain bike din Thassos

26 iunie – 4 iulie 2023 / 10-17 ani
18-26 august 2023 / 12-17 ani

Tabara noastra de mountain-bike din Thassos este pentru toti iubitorii MTB-ului, fie ei instructori sau participanti, o sarbatoare anuala pe care o asteptam cu nerabdare. Farmecul acestei tabere consta printre altele si in modul cum se imbina pedalatul pe forestierele prafuite de sub stancile Ypsarion-ului cu dupa-amiazele petrecute in golfurile cu plaje line si ape limpezi.
Satele pitoresti ca Rachoni, Theologos, Kazaviti, drumurile marginite de livezi de maslini care ne conduc spre mijlocul insulei, marea clara pe care o vedem din orice traseu, toate acestea ne fac sa revenim in fiecare an aici la sfarsitul verii alaturi de cei mai pasionati dintre biciclisti.

Perioade:

  • 26 iunie – 4 iulie 2023 / 10-17 ani
  • 18-26 august 2023 / 12-17 ani

Cazare: Skala Potamia, Eleni Apartments

Mese: 3 mese/zi si gustari

Transport: București – Thassos și retur, cu autocarul

Pret: 1230 EUR

Galerie foto

Tarmurile insulei Thassos sunt scaldate de apele Marii Egee, aceasta fiind situata in golful Kavala, la 8 km de Grecia continentala. Ducand pe umerii ei stancosi o istorie de mii de ani si un peisaj parca desprins din povestile cu zei, insula reuseste sa fie an de an un magnet pentru turisti din toate colturile Europei. Thassos este o insula montana de origine vulcanica, cel mai inalt varf, Ypsarion, ridicandu-se la 1.203 metri deasupra marii.

In Thassos vom descoperi ruine antice, bazilici crestine ridicate pe fundatiile templelor zeilor si numeroase sate pitoresti ce adapostesc case traditionale, plaje cu nisip alb si fin, si paduri de pini, brazi si platani datatoare de umbra si prospetime. Bineinteles, gradinile de maslini sunt la tot pasul.

Trasee

“Brâna” Ipsarion  

Distanță: 21 km

Diferență de nivel: +670m

Dificultate: mediu

Download GPX

Maries – Chrysi Ammoudia 

Distanță: 27 km

Diferență de nivel: +930m

Dificultate: mediu-dificil

Download GPX

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.