Vacanța de Paște la schi sau pe bicicleta cu Himalaya Travel

 

Vacanţa de Paște este programată  între 19-01 mai 2017 pentru scolile de stat.  Aprilie este singura lună  din an în care poți să schiezi pe pârtii, să îmbraci tricoul de biciclist sau să mergi la drumeții și escaladă în orice zi, după pofta inimii!

Noi venim in intampinarea copiilor cu doua tipuri de tabere pentru Vacanta de Paste, indiferent ce alegeti sa faceti, putina miscare in vacanta nu ne strica, ne aprinde apetitul pentru sport si ne consumam din energie:

–          tabere de bicicleta in Romania, pentru a ne dezmorti putin dupa sezonul de iarna si pentru a ne intra in forma pentru vara

–          tabere de schi in Austria pentru cei care vor sa prelungeasca iarna sis a se bucure in continuare de zapada si de schi

 

Tabere in Romania

Vacanta de Paște ar trebui sărbatorită cum se cuvinte… Sărbătorile Pascale se apropie, avem vreme bună și energie cât cuprinde… este numai bine sa dăm frau liber imaginației în cadrul atelierelor de creație și a atelierelor de educație outdoor, și să parcurgem cele mai frumoase trasee de bicicleta din zona Râșnovului.

Tabăra din vacanța de Paște (I), 18-24 aprilie 2017, >7 ani

Tabara din vacanța de Paște (II), 25 aprilie – 1 mai 2017, >7 ani

 

Tabere in Austria:

Pentru vacanța de primăvară a lui 2017 am ales să mergem la Stubai. Pe Stubaier Gletscher (1750-3200 m) pârtiile de schi și snowboard sunt practicabile pe tot parcursul anului, alcătuind cea mai mare suprafață schiabilă pe un ghețar din Austria.

Pârtiile de schi din Austria ne oferă posibilitatea să ne bucurăm de un progres vizibil în domeniul schiului. Propunem acest tip de tabere celor cu nivel de schi mediu și peste mediu, celor care au depăsit nivelul de schi “în plug” (celor care pot coborî autonom o pârtie de înclinație medie).

Stubaier Gletscher I, 18-24 aprilie 2017 (vacanță), >8 ani

Stubaier Gletscher II, 25 aprilie – 1 mai 2017 (vacanță), >8 ani

 

  •  
  •  
  •  
  •