Câte ceva despre colegul nostru David Bouffard…

Numele meu este David Bouffard, pasiunea mea este catararea si impartasirea acesteia cu cei mici. Inainte sa vin in Romania am fost timp de trei ani antrenorul echipei de copii care reprezenta orasul Quebec.

Din 2016 fac parte din echipa Canadiana de Escalada pe Gheata si particip la circuitul international al Cupelor Mondiale de escalada pe gheata. Am reusit sa fac performanta la cel mai inalt nivel, iar incepand cu 2016 am cateva reusite care inseamna foarte mult pentru mine: campion nord-american la escalada pe gheata proba de viteza, medalie de argint escalada pe gheata proba de viteza la Cupa Mondiala din Denver 2019, medalie de bronz la proba de dificultate la Cupa Europeana de la ZIlina, Slovacia 2020 si poate cel mai important pentru mine este ca am reusit sa fiu pe locul 5 mondial la escalada pe gheata proba de viteza si pe locul 24 mondial la proba de dificultate anul acesta.

Abia astept sa ne intalnim la sala sau la stanca, locurile in care imi impartasesc pasiunea cu copiii. Puteti afla mai multe despre mine pe pagina mea de Facebook.