Lansarea Himalaya Travel

Acum e oficial! Himalaya Travel este în acțiune.

Miercuri seară ne-am strâns prietenii să facem un “memories-storm”  si să cunoaștem vocile din spatele telefonului.

Ca într-un spectacol, totul a început când ultimul dintre noi și-a pus tricoul – costumul care ne făcea unul. Din acel moment eram Luci, Matei, Tibi, Radu, Nico, Drobeta, Marian “de la Himalaya Travel”. Ne-am identificat cu echipa.

Au venit primii copii, Ioana și Daria. Magazinul Himalaya s-a transformat dintr-un spațiu comercial în spațiul intim în care ne-am strâns prietenii.

După cum am promis am povestit ce vom face iarna aceasta, unde vom merge, cu cine vor merge copii. A fost minunat feed-back-ul părinților,  au luat cuvântul deși erau vizbil emoționați.

Am făcut cunoscută colaborarea noastră cu Centrul HelpAutism într-o campanie de responsabilizare socială, despre care vom vorbi detaliat în luna decembrie.

David Neacsu ne-a surprins prin discursul său despre ce înseamnă trasele montante, despre curajul de a merge pe munte cu copii ( noi am crezut că va prezenta doar colecția LegoTech).

“Eu i-am dat doar numele Himalaya, în rest s-a descurcat singură” a marturisit David despre Luciana. Totodată a lansat o invitație binevenită pentru părinți de a ieși și ei la munte. Adevărul este că exemplul personal e cel mai potrivit pentru cei mici, așa că susținem mai departe inițiativa de a scoate părinții din casă.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *