liberated human traffic

liberatED – Educatie pentru libertate

Un bun prieten al nostru a creat un ONG (liberatED) prin care lupta impotriva traficului de persoane, o problema reala, prezenta si in Romania intr-un procent alarmant de mare.
Mai mulți oameni sunt inrobiți azi decât in orice alta perioadă a istoriei, traficantii castigand aproximativ 150 miliarde de dolari pe an din incalcarea drepturilor fundamentale umane.

‘’Indiferent dacă este etichetat în zilele moderne ca sclavie sau trafic de persoane, traficul de persoane desfide orice drept al unei ființe umane la libertate.’’

O pondere de aproape 50% dintre victimele traficului uman in Romania este reprezentata de copii, de aceea liberatED a creat un program de protectie educationala, dedicat copiilor în pericol de pe intreg teritoriul tarii. Programa liberatED ii invata despre drepturile lor si despre integritatea lor corporala, ii educa sa recunoasca situatiile de nesiguranta si sa dezvolte strategii de protectie.

‘’Credem că toții copii din epoca modernă sunt capabili să schimbe realitatea de mâine și programul noastru evocă tocmai această putere care se află în copii, cu scopul de a-i educa pentru a fi apărătorii lor și ai celorlalți.’’

Puteti citi mai multe despre liberatED in link-urile de mai jos:

https://www.liberated.global
https://www.facebook.com/liberatED.global/
https://www.instagram.com/liberated.global/


Si noi credem ca LiberatED va produce o schimbare si dorim sa ii sustinem prin mărirea gradului de conștientizare. “Ai o voce, ai putere și noi vrem ca tu să o folosești pentru a lupta împotriva acestei probleme! Vom aprecia foarte mult orice ajutor pe care ni-l veti oferi!”

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *