Tabere de fotografie

De fiecare dată când străbatem locuri frumoase am vrea să le cuprindem din priviri și să le ținem minte toată viața. Când ne e dor de oameni dragi nouă, am vrea să-i revedem cât mai repede. Când vedem un lucru inedit, ciudat, am vrea să-l arătăm și celor care nu se află acolo cu noi. Ne-am regăsit în astfel de situații de multe ori și am căutat o soluție, astfel că în mod natural aparatul de fotografiat ne-a devenit tovarăș de drum. 

Am propus tabăra de fotografie din pasiune și din convingerea că cei mici sau mari vor vrea să păstreze sau să arate prietenilor aventurile trăite pe munte. Din toamna lui 2014 am făcut din workshopurile de fotografie o tradiție la care participă iubitorii de frumos.

Tematică

Acastă tabără de fotografie are ca scop acumularea de cunoștințe în domeniul fotografiei și se adresează atât celor ce țin pentru prima dată aparatul în mână, cât și celor ce vor să progreseze. Fiecare zi ne va surprinde cu activități noi și cu diferite teme fotografice, iar locurile sunt alese atât pentru frumusețea, cât și pentru unicitatea subiectelor.

Alte detalii

Tabăra de fotografie se adresează oricărui copil care își dorește să ia contact cu lumea fotografiei și să înțeleagă mai bine procedeele care se ascund în spatele camerei. Nu este nevoie de experiență sau de aparate profesionale, ci doar de puțin entuaziasm și curiozitate în a învăța un lucru nou. Instructorii noștri abia așteaptă să-și împărtășească cunoștințele cu participanții! 

Cine știe câți dintre acești copii vor ajunge fotografi profesioniști de-a lungul timpului și ne vor încânta cu imaginile surprinse de ei…

Amintiri din taberele de fotografie