• Tabere de schi în Austria

  sezon 2023-2024
  8-17 ani

  Înscriere

Tabere de schi în Austria

iarna 2023-2024

Austria: un vis devenit realitate în 2004, atunci când am organizat prima tabără de schi la Solden. De atunci și până astăzi am organizat peste 80 de tabere de schi, fie pe ghețari, fie pe domenii schiabile de joasă altitudine în care am regăsit farmecul satului de munte împletindu-se cu tot ce-i trebuie unei stațiuni de top.

Sutele de zile petrecute pe pârtiile din Tirol sau din landul Salzburg, în aerul tare amestecat cu miros de apfelstrudel au făcut din aceste locuri un loc special pentru noi pe harta lumii….și a inimii!

Când ne-am ales partenerii tradiționali am luat în calcul: să avem skibusul aproape de pensiune, pârtii care să ne permită evoluția fiecărei grupe de schi, iar stațiunea să fie suficient de generoasă cât să ne incite să-i explorăm toate cotloanele. Revenim cu bucurie în locațiile devenite atât de familiare, care ne asigură intimitatea grupului și cel puțin un loc generos în care să ne strângem cu toții pentru masă, discuții și jocuri.

În intervalul ianuarie – aprilie 2024 organizăm tabere de schi în trei destinații: Saalbach Hinterglemm, Stubai și Hintertux.

Copiii vor schia în intervalele 9.30/10.00-12.00 și 13.00-15.30, cu o pauză de masă în intervalul 12.00-13.00, alături de instructorii noștri, împărțiți pe grupe de aproximativ 6-7 copii în funcție de nivelul de schi.

În prețul taberelor sunt incluse: biletul de avion Lufthansa (București-Munchen-București), cu taxe de aeroport incluse, bagajul de cală (inclusiv echipamentul de schi), bagajul de mână, transferul de la aeroport la cazare și retur, cazare cu mic dejun și cină, cursurile de schi și activitățile de după amiază, precum și skipassul.

Navigare în vizualizări

Navigare în vizualizări Eveniment

Astăzi

VÂRSTA: 8-17 ani

CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va fi susținut de instructorii Himalaya Travel. În prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecăruia în funcție de care vom alcătui grupele (aprox. 5-7 copii/grupă). Participanții pot trece de la o grupă la alta în funcție de reevaluările zilnice făcute de instructori. Vom fi pe pârtie la aprox. 9:30 dimineața și vom schia până la aprox. ora 16.00, cu o pauză în jurul orei 12.00. Condiția de participare în tabăra de schi din Austria este ca schiorul să aibă un nivel mediu sau avansat, respectiv să poată coborî autonom cu schiurile paralele o pârtie roșie (de dificultate medie).

În taberele din Austria sunt bineveniți snowboarderii cu nivel peste mediu sau avansat. Prin nivel “peste mediu” înțelegem că aceștia pot face viraje atât cu fața cât și cu spatele la vale. Snowboarderii care doresc să participe la această tabără trebuie să poată coborî autonomi o pârtie roșie (de înclinație medie) în viraje. Pentru această tabără nu garantăm prezența unui instructor dedicat pentru snowboarderi, astfel încât participanții pe snowboard pot însoți grupele de schiori, fiind integrați în acestea în funcție de nivelul lor.

SKIPASS: Skipass-ul este asigurat pentru toate zilele de schi și este inclus în prețul taberei.

CAZAREA: vezi tabelul de mai sus.

MASA: Avem asigurate 2 mese pe zi (micul dejun la ora 8:00 și  cina la 20:30).

TRANSPORT: avion pe ruta București-Munchen-București și transfer de la aeroport la cazare și retur.

SKIBUS: Skibussul are stație în apropierea fiecăreia dintre locațiile noastre și ne duce în 10-15 minute la pârtii.

TRANSPORTUL BAGAJELOR:

Biletul de avion include bagajul de cală (aprox. 20 kg), echipamentul de schi precum și un bagaj de mână.
Transportul bagajelor precum și al echipamentului personal de schi se face exclusiv cu avionul.
Echipamentul de schi va fi transportat în huse de schiuri și clăpari.

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT:
Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clăpari, bețe) pot închiria de la fața locului sub îndrumarea personalului nostru. Preț: vezi mai jos capitolul “Extracosturi”.

ACTE NECESARE:

1. Pașaport valabil sau carte de identitate în baza căreia s-a emis biletul de avion
2. Împuternicire notarială din partea ambilor părinți în dublu exemplar pe numele instructorului însoțitor în avion, semnată de ambii părinți prin care aceștia certifică faptul că sunt de acord ca minorul să iasă din țară însoțit de adultul respectiv, cu specificarea adresei de la cazarea din Austria precum și a traseului până acolo: București – Munchen (Germania) – Austria și retur
3. Adeverință medicală în care se precizează că participantul este ”apt pentru efort fizic”

4. Asigurări:

I. Asigurare de călătorie în străinătate care trebuie să includă schiul – recomandăm polița MY SAFE FULL de la Mondial Assistance, care include și acoperire de răspundere civilă personală (max. 50.000 RON – aprox. 10.000 EUR). Polița poate fi încheiată direct de Dvs în pagina aceasta sau ne puteți solicita ajutorul pe email [email protected] sau telefonic 0742.124.464. Pentru asigurări de răspundere civilă cu sume asigurate mai mari vă puteți adresa la [email protected] și vi se va emite o poliță de asigurare de răspundere civilă separată

II. Asigurare storno (recomandată, nu obligatorie) – TURIST PLUS PREMIUM, Generali Romania. Pentru că există situații în care pur și simplu copilul nu mai poate pleca în tabără ca urmare a survenirii unor evenimente neprevăzute (îmbolnăviri, accidentări, etc.). Emiterea poliței se face în primele 3 zile lucrătoare de la data rezervării sau plata parțială sau integrală a serviciului turistic – ne puteți solicita ajutorul pe email [email protected] sau telefonic 0742.124.464

*Prețul taberelor din Austria include:

 • Bilet de avion Lufthansa (București-Munchen-București), cu taxe de aeroport incluse
 • Bagaj de cală (inclusiv echipament de schi), bagaj de mână
 • Transfer de la aeroport la cazare și retur
 • Cazare cu mic dejun și cină
 • Cursuri de schi alături de instructorii echipei Himalaya Travel
 • Activități de după amiază
 • Skipass

Din ce este compus prețul taberelor de schi din Austria:

EXTRACOSTURI:

Intrare piscină (opțional): 10 EUR/pers.
Închirerea echipamentului de schi: 80-150 EUR/pers. Prețurile sunt aproximative și diferă în funcție de nivelul de performanță al echipamentului.
Pentru masa de prânz care va fi servită pe pârtie vă recomandăm un buget de 15-20 EUR/zi.

Locațiile noastre:

Stubaier Gletscher

Stațiunea de ski Stubai este cea mai mare regiune de schi din Austria și cuprinde 110 km de pârtii, fiind desemnată cea mai prietenoasă stațiune pentru familii, datorită multitudinii de oferte și atracții pentru copii. Pasionații de schi și snowboard au de ales între 35 de pârtii, de la cele mai ușoare, până la cele potrivite pentru un nivel mai avansat.

Saalbach Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm aparține de districtul Zell am See, regiunea Salzburg. Este bine cunoscut pentru schi și alte sporturi de iarnă datorită rețelei de 270 km de pârtii și instalații care leagă localitățile Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn și Leogang.

Hintertuxer Gletscher

Hintertux este o localitate micuță, situată la altitudinea de 1500 m, cunoscută mai ales pentru domeniul schiabil de dimensiuni remarcabile (86 km de pârtii, cu toate gradele de cunoaștere) și pentru impresionantul ghețar, pe care se poate schia tot timpul anului.

Completează formularul de mai jos dacă vrei să te înscrii sau să primești mai multe informații despre taberele de schi din Austria!

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Amintiri din taberele de schi din Austria