Weekend Family pe pârtie

A venit momentul pentru debutul următorului tip de evenimete  Himalaya Travel: Family Weekend!

Copii și părinți au trecut prin aceleași etape: probare echipament, reglare, și testul de schi. Ne-am separat pe grupe și am dat startul!

Am avut doua zile de schi incredibil de însorite. Puteai schia și în tricou dacă îți plac temperaturile mai răcoroase. Doar dimineață tremurăm puțin.

Am apreciat curajul părinților de a începe acest sport odată cu cei mici, mai ales a celor care locuiesc la mare. Plugul, virajele au fost lecții comune.

Ne-am bucurat să vedem cum schiul este o moștenire de familie pentru părinții și copii de nivel avansat.

Petru, deși începător, mai are foarte puțin până să îl ajungă din urmă pe fratele lui. Am fost uimiți de perseverența lui în a exersa continuu. Pauza de masă era singurul moment de repaos. Progresul este un atribut pe care l-am putut oferi tuturor începătorilor, adulți sau copii.

Seara copii au ieșit la derdeluș, iar părinții s-au relaxat la un vin fiert, așa cum e mai potrivit în sezonul de iarnă.

Duminică, după schi, am împărțit medalii și diplome pentru toți participanții, chiar și pentru cei care nu au schiat, în speranța că vor prinde curaj să încerce și ei data viitoare.

Puteti vedea toate fotografiile aici:

Fotografii din Family Weekend 16-18 ianuarie

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *