La pas prin România în vara 2024

În vara anului 2024, îi vă provocăm pe copii  să se aventureze alături de noi în inima frumuseții autentice a țării noastre, pas cu pas.

România este o țară de o diversitate uimitoare, un loc unde fiecare colț ascunde povestea sa și peisaje de o frumusețe rară unde fiecare regiune te îmbie să explorezi și să descoperi minunile sale ascunse.

Vom călători prin orașe și sate pitorești, și pentru început vom explora “mica Transilvanie”, apropiindu-ne mai mult de istoria, cultura și natura României mai puțin turistice și mai puțin cunoscute.

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Navigare în vizualizări

Navigare în vizualizări Eveniment

Astăzi

Testimoniale

Mihai ramane fidel voua

07/08/2023

Noi va suntem recunoscatori pentru serviciile oferite si relaxarea pe care ne-o insuflati atunci cand trimitem copiii in taberele organizate de voi. Multumim inca o data!

Noi deja suntem hotarati cu tabara de ski din iarna, Mihai ramane fidel voua. :)

Avatar for Gabriela D
Gabriela D

Va rugam frumos sa-i pastrati un loc si in tabara de ski din Austria

24/07/2023

Multumim mult mult pentru cea mai frumoasa tabara (MTB Rasnov) a lui Alexandru ( a fost in 14:)… are cu ce compara:)).

De aceea va rugam frumos sa i pastrati un loc si in tabara de ski din Austria 25 feb-02 martie Stubaier Gletscher. Isi doreste foarte mult sa mai vina intr o tabara cu voi.

Banuiesc ca detaliile le vom afla mai aproape de perioada respectiva.

Va multumim mult

O vara minunata,

Avatar for Despina M
Despina M

Era suparata ca s-a terminat asa repede

10/07/2023

Alexandra a mai fost in alte tabere, insa acum cand s-a intors acasa de la Baia de Fier, a zis ca aceasta este pe primul loc! Era suparata ca s-a terminat asa repede, a prins drag de Oana si de colegii de tabara, s-a simtit super. A mai avut mici suparari pentru ca nu a resusit sa faca toate traseele, insa isi doreste sa mai vina cu voi.

tabara de escalada Cheile Galbenului

iulie 2023

Avatar for Alexandra S
Alexandra S

Feedback tabara Apuseni

10/07/2023

Super mega extra incantat! I-a placut foarte mult in tabara si desi in prima zi era putin dezarmat pentru ca i se pareau traseele grele si dificile, el fiind printre cei mai mici ca si varsta, de a doua zi i s-a parut totul wow. Si-a facut multi prieteni, a fost in largul lui si a dus o lupta cu el insusi pentru a se auto-depasi. Isi mai doreste sa vina cu voi si in alte tabere.

Avatar for Matei A
Matei A

Feedback escalada Baia de Fier

09/07/2023

I-a placut foarte mult si s-a intors incantata de colegi, de traineri si de locurile de acolo, chiar si despre pensiune nu a avut nimic de comentat. Nu prea i-a placut mancarea, ea e mai mult pe legume si a avut carnita in fiecare zi. Mega incantata in schimb de clatite si de ziua cand a mancat pepene, de leaganul din padure, de catei si de contactul cu natura.

Avatar for Cella S
Cella S

A fost totul super si traseele si activitatile - Thassos Mtb

06/07/2023

Le-a placut super mult, au zis ca a fost totul super si traseele si activitatile, distractie. S-au intors intr-o forma fizica buna, cu patratele :) nu prea sunt ei mari povestitori. Drumul li s-a parut luuung, insa asta stia de la bun inceput.

Avatar for Fam fraților Victor si Silviu D
Fam fraților Victor si Silviu D

Great Team, Learning & Fun experiences!

16/02/2023

Great Team, Learning & Fun experiences! My son spent last 3 summers and winter camps with this great people and he always want to come back, happy about the knowledge and friends he gained. Special thanks for all your involvement and devotion to Simona Paxaman, Tiberiu Stancicu (Tibi), Mihai Gagenel (Misu), Mircea Moldovan and last but not least to Luciana Laudanoiu.

Look forward for next adventures with Himalaya Travel Team!

Avatar for Mihaela Livia S.A
Mihaela Livia S.A

Feedback tabara de MTB

20/07/2022

Baiatul nostru de 13 ani a fost a doua oara anul acesta intr-o tabara MTB cu Himalaya. Ne-a spus ca cel mai mult i-a displacut ca s-a terminat.. leaderii super profi, valori frumoase, trasee splendide, adaptate nivelului fiecaruia, atitudine foarte deschisa la orice feedback/sugestie.. recomand cu caldura si le multumesc pe aceasta cale ❤️❤️❤️

Avatar for Amelia C
Amelia C

Pentru Nicole tabara a fost de vis

06/07/2022

Hello!

Pentru Nicole tabara a fost de vis. De ceva ani incerc sa o conving sa mearga in tabara de escalada, abia anul asta s-a lasat convinsa de sora’sa, Carla, care a fost cu voi in cateva tabere. Nicole a venit super incantata de tot ceea a trait in tabara, de la escalada pe stanca, mancatul in grup, harmalaia din pensiune, dansul pinguinului….:) In seara in care a venit acasa, a inceput sa planga dupa Oana, si sa ma certe ca eu nu ii citesc Scufita Rosie iar Oana i-a citit::))). Una peste alta, mai merge si la anul….oriunde merge Oana, zice ea:) Va multumesc, sinteti cei mai tari😉Sau singurii ….despre altii nu stiu. Ne vedem la anul!

Avatar for Anca A
Anca A

Feedback tabara MTB

05/07/2022

Multumim pentru poze! Feedback-ul nu este de la mine, ci de la fata locului de la participantii taberei, si este unul pozitiv. Copii se simt bine si le place locatia, dar si instructorii Himalaya care le acorda atentia necesara!

Avatar for Valentin T
Valentin T

Cezar a fost foarte incantat de aceasta tabara

15/05/2022

Scuze ca va scriu asa tarziu, am fost prinsi cu multe altele :).

Vreau sa va spun ca Cezar a fost foarte incantat de aceasta tabara, a mai fost si anul trecut in aprilie in aceeasi locatie.

Acum i-a placut maxim, atat instructorii ( Tibi si Misu- pe care ii cunoastea deja) cat si gasca de copii care a fost minunata.

Chiar si ziua in care nu s-au dus cu biclele a zis ca i-a placut, au vizitat castele, cetati si s-au simtit foarte bine!

Multumim frumos pentru tot, ne vedem la MTB de vara.

Avatar for Georgiana B
Georgiana B

Dintre toate taberele in care am fost, cu himalaya mi a placut cel mai mult

05/09/2021

Dintre toate taberele in care am fost,cu himalaya mi a placut cel mai mult.Instructorii ne au pus mereu pe primul loc,ne au respectat si ne au facut toate poftele.Am mers si pe munte, am strabatut multe poteci și trasee de drumetie, iar seara ne am adunat cu totii la focul de tabara unde am cantat si am povestit.Imi doresc sa revin cat mai curand.

Avatar for Irina C
Irina C

Vreau să aflu mai multe despre tabere