Tabere de drumeție montană în vara 2024

Drumețiile montane sunt cu siguranța cele mai la îndemână “plimbări” pe care le putem face pentru a ne conecta cu natura, a ne bucura de peisajele Carpaților și nu numai, dar și pentru a cunoaște și învăța despre faună și floră.

În taberele noastre de drumeție montană accentul este pus pe explorarea traseelor montane clasice, marcate, dar și a celor mai puțin ”bătute”, petrecând aproape tot timpul în aer curat, înconjurați de brazi, bujori de munte și multă voie bună. Copiii vor deprinde cunoștințe despre marcajele traseelor turistice, despre cum se pot orienta cu harta și busola, dar și despre echipamentul necesar în drumeție.

Toate aceste cunoștințe se împletesc cu jocurile, poveștile și cântecele la foc de tabără, totul transformându-se într-o experiență personală memorabilă.

Fie Retezat, Făgăraș, Apuseni sau Piatra Craiului, am ales locații unde să ne putem desfășura activitățile cu ușurință și acces rapid la poteci, rezervații și arii protejate. Vom alege traseele în funcție de condiția fizică a fiecărui participant precum de condițiile meteorologice din perioada desfășurării taberei.

Ghizii noștrii vor avea grijă ca siguranța copiilor să fie pe primul loc, făcându-i pe aceștia să se îndrăgostească de munte, să își regăsească liniștea departe de agitația urbană și să-și dorească să revină în taberele organizate de noi unde se lasă cu prietenii noi de fiecare dată!

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Amintiri

Testimoniale

Tabara Cioclovina

15/07/2024

Profesionalism … multumim echipei.

Alexandra a spus ca “A fost cea mai tare tabara”.

Avatar for Cristina Adurian
Cristina Adurian

Feedback tabara Apuseni

10/07/2023

Super mega extra incantat! I-a placut foarte mult in tabara si desi in prima zi era putin dezarmat pentru ca i se pareau traseele grele si dificile, el fiind printre cei mai mici ca si varsta, de a doua zi i s-a parut totul wow. Si-a facut multi prieteni, a fost in largul lui si a dus o lupta cu el insusi pentru a se auto-depasi. Isi mai doreste sa vina cu voi si in alte tabere.

Avatar for Matei A
Matei A

Great Team, Learning & Fun experiences!

16/02/2023

Great Team, Learning & Fun experiences! My son spent last 3 summers and winter camps with this great people and he always want to come back, happy about the knowledge and friends he gained. Special thanks for all your involvement and devotion to Simona Paxaman, Tiberiu Stancicu (Tibi), Mihai Gagenel (Misu), Mircea Moldovan and last but not least to Luciana Laudanoiu.

Look forward for next adventures with Himalaya Travel Team!

Avatar for Mihaela Livia S.A
Mihaela Livia S.A

Dintre toate taberele in care am fost, cu himalaya mi a placut cel mai mult

05/09/2021

Dintre toate taberele in care am fost,cu himalaya mi a placut cel mai mult.Instructorii ne au pus mereu pe primul loc,ne au respectat si ne au facut toate poftele.Am mers si pe munte, am strabatut multe poteci și trasee de drumetie, iar seara ne am adunat cu totii la focul de tabara unde am cantat si am povestit.Imi doresc sa revin cat mai curand.

Avatar for Irina C
Irina C

Recomand fara ezitare!

25/08/2021

Recomand fara ezitare! Atat magazinul cat si taberele organizate pt copii. Vara&iarna.

Avatar for Matei T
Matei T

Nemaipomenit de incantat a venit fiul meu din tabăra Hymalaia

22/08/2021

Nemaipomenit de incantat a venit fiul meu din tabăra de drumeție cu Hymalaia și abia așteaptă sa revină. Oamenii deosebiți au avut mare grija de copii, i-a învățat lucruri noi, mișcare în aer, natura.. Ce poate fi mai frumos. Recomand cu căldură!

Avatar for Mihaela L.A.
Mihaela L.A.

Vă mulțumim mult pentru această experiență

10/07/2021

Vă mulțumim mult pentru această experiență. Dara s-a simțit foarte bine, și-a facut prieteni, a învățat multe lucruri noi. Sentimentul ei este că ați reușit în mod deosebit să legați grupul de copii, s-au simțit ca o echipă, ca și când se cunoșteau deja. Aerul curat, drumețiile, pensiunea totul a fost la cote maxime și este după spusele ei “cea mai frumoasă tabără în care a fost până acum”.

Pentru mine, ca părinte, experiența a fost că am fost tratată după înalte standarde de “customer care”, am fost permanent ținută la curent, mi s-a comunicat exact ce se așteaptă de la mine și am trăit sentimentul că las copilul pe mâini sigure. Ar fi minunat ca toate taberele să trateze așa copilul și părintele.

Felicitări și mulțumiri,

Avatar for Corina V
Corina V

Va multumim pentru momentele extraordinare pe care le creati

10/07/2019

Dorim sa va multumim pentru momentele extraordinare pe care le creati! Traseele de drumeție și peisajele au fost de superbe.

Sunt amintiri pe care cu siguranta Maria le va purta cu ea si sper sa ii induca dragostea si respectul de natura si munte .

Avatar for Ion B
Ion B

Experiente unice si extreme de variate

12/09/2017

Consider ca pentru copii aceste experiente sunt unice si extreme de variate. Conteaza mult in dezvoltarea lor ulterioara, cel putin din punctul nostrum de vedere pentru Alex aceste tabere reprezinta o temelie pentru comunicare si dezvoltare relatii.

Avatar for Nicoleta S
Nicoleta S

Tabăra a fost genială

10/08/2015

Hei,

Aș dori să vă spun câteva lucruri despre tabără:

Drumețiile au fost excepționale. Am văzut locuri unice, încântătoare, mi-a plăcut nespus să privesc pajiștile, florile, pădurile, totul.

Deasemenea m-am bucurat de fiecare minut la Parcul Aventură și la Paradisul Acvatic.

Petrecerea de sâmbătă a fost super.

Tabăra a fost genială, dar aș fi vrut să avem o dată și înghețată la desert, să stăm mai mult la Paradisul Acvatic, să dureze mai mult tabăra, să mâncăm bezele la focul de tabără.

Vă mulțumesc pentru experiența unică!

Ioana

Va imbratisam!

Avatar for Dan B - tatal Ioanei
Dan B - tatal Ioanei

Cred că este important să îi oferi copilului tău experiențe diversificate

02/08/2015

Cred că este important să îi oferi copilului tău experiențe diversificate, să iasă din rutină, să facă activități distractive, dar și educative. Cred că așa le încurajăm copiilor independența, creativitatea și încrederea în propria persoană. Echipa Himalaya Travel, prin instructorii lor profesioniști, plăcuți și prietenoși oferă astfel de experiențe pentru copii mai mici sau mai mari, dar în aceași măsură și pentru părinți.

Împreună cu prietenii noștri de la Himalaya Travel, învățăm lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs și mai ales, retrăim momentele magice ale copilăriei. Cu zâmbetul pe buze, pe cărări de munte, copiii noștri descoperă lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutăți, satisfacții, natură, sănătate. “

Sunt convinsă că vom reveni cu toată încrederea și cu tot dragul. Vă mulțumim pentru siguranța și calitatea timpului petrecut de copilul nostru în compania voastră.

mama Alexiei G.

Avatar for mama Alexiei G.
mama Alexiei G.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a oferi copiilor mei o aventură unică

07/07/2015

Dragi instructori,

Țin în mod deosebit să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a oferi copiilor mei o aventură unică și sper de neuitat. Eu am crescut în România până la vârsta de 13 ani și mi-am dorit mereu să merg în tabere, dar mama nu a avut posibilități. Toate drumețiile făcute pe parcursul taberei le-am trăit și noi alături de cei mici, prin poveștile lor și prin pozele primite.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce faceți pentru toți copii și sper să ne întoarcem și la anul și să practicăm limba română cât se poate de mult.

Sincer,

Vanessa Taylor

Avatar for Vanessa Taylor
Vanessa Taylor

Vreau să aflu mai multe despre tabere