Tabere de mountain-bike

Taberele de MTB reprezintă ocazia de a îmbina mersul pe bicicletă cu plăcerea descoperirii. Vom explora pe două roți zone tradiționale inedite din Podisul Mehedinți, satele săsești din Podișul Hartibaciului, peisajele încărcate de istorie dintre Bucegi și Piatra Craiului (Bran, Râșnov), drumurile forestiere de pe Valea Azugii, precum și  malurile Egeei (Thassos).

Majoritatea taberelor de mountain-bike se adresează copiilor cu virste intre 7 și 18 ani. In ceea ce privește experiența pe mountain-bike, singura condiție este ca participanții să știe să meargă pe bicicletă, chiar dacă plimbările s-au limitat la parcul din oraș. De asemenea este recomandat ca participanții să mai fi mers pe bicicletă, chiar dacă în parc, înainte de tabără, sau măcar în anul desfășurării taberei.

Pentru începători prioritare sunt acomodarea cu activitatea de  MTB și creșterea încrederii în propria persoană, iar pentru intermediari și avansați urmărim  îmbunătățirea nivelului tehnic și a rezistenței.

Copiii vor fi împărțiți pe grupe de către instructori apoi se va urmări ca fiecare grupă în parte să evolueze din punct de vedere al tehnicii și condiției fizice.Traseele sunt alese de către instructorii noștri în funcție de nivelul grupelor și de vârsta participanților.

Amintiri din taberele noastre de mountain-bike