Tabere de mountain-bike

Tabăra de mountain bike reprezintă ocazia de a îmbina mersul pe bicicletă cu plăcerea descoperirii. Vom explora pe două roți zone tradiționale inedite din Podișul Mehedinți (localitatea Isverna), peisajele încărcate de istorie dintre Munții Bucegi și Piatra Craiului, drumurile forestiere de la poalele Munților Fagaraș (localitatea Viștișoara), precum și malurile Egeei (Insula Thassos). 

În ceea ce privește experiența pe mountain-bike, singura condiție este ca participanții să știe să meargă pe bicicletă, chiar dacă plimbările s-au limitat la parcul din oraș. De asemenea este recomandat ca participanții să mai fi mers pe bicicletă, chiar și în parc, înainte de tabără, sau măcar în anul desfășurării taberei. Pentru începători, prioritare sunt acomodarea cu activitatea de MTB și creșterea încrederii în propria persoană, iar pentru intermediari și avansați urmărim îmbunătățirea nivelului tehnic și a rezistenței. 

Copiii vor fi împărțiți pe grupe de către instructori, apoi se va urmări ca fiecare grupă în parte să evolueze din punct de vedere al tehnicii și condiției fizice.Traseele sunt alese de către instructorii noștri în funcție de nivelul grupelor și de vârsta participanților.

Himalaya Travel organizează tabără de mountain bike pentru elevii cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani, în România și în străinătate.

Amintiri din taberele noastre de mountain-bike