Vacanțe și concedii pentru întreaga familie

Turcia, Grecia, Spania + destinații exotice

Chartere și sejururi 2024

Turcia-Grecia-Spania + destinații exotice

Vacanțe și concedii pentru întreaga familie

Pentru că am tot primit întrebări referitoare la rezervarea altor tipuri de vacanțe ne-am hotărât de anul acesta să îți punem la dispoziție servicii de consultanță și rezervare turistică pentru orice tip de vacanțe și concedii.

Astfel, am încheiat colaborări cu cei mai mari și cunoscuți touroperatori: Dertour, Christian Tour, Paralela 45, Karpaten precum și alții.

Dar…ce alegi dintr-atâtea oferte și de ce să apelezi la noi?

1. Pentru că la noi are cine să te sfătuiască într-un mod 100% onest și transparent, așa cum se întâmplă și în cazul taberelor: colega noastră Manuela Stroe, un consultant cu multă experiență căruia nu trebuie decât să îi spui ce vacanță/sejur/rezervare îți dorești, urmând să primești cele mai bune recomandări cu putință.

2. Pentru că este mai ieftin. Beneficiezi de discounturi față de tarifele standard pentru că ești client Himalaya Travel.

De asemenea poți apela la noi pentru orice rezervare la hotel în Poiana Brașov, stațiuni din Austria sau Bulgaria. O ofertă de Revelion, un concediu într-o destinație exotică sau o locație de la noi din țară care poate fi achitată inclusiv cu vouchere de vacanță pe suport digital, toate acestea pot fi mai aproape de tine.

După cum te-am obișnuit de ani buni, punem mult suflet în tot ceea ce facem și nu ne vom dezminți nici de data asta!

E foarte simplu: mail la [email protected] sau sună direct la 0742.124.464 și spune-ne unde vrei să pleci. De restul ne ocupăm împreună!

Echipa Himalaya Travel

Formular de cerere personalizată