PROGRAME DEDICATE DE TEAM BUILDING

Programe personalizate de team building pentru echipa ta

Prin teambuilding-urile propuse de noi urmărim îmbunătățirea eficienței echipelor, prin tehnici și metode ce sunt prezentate sub forma unor jocuri indoor sau outdoor. Prin intermediul acestor activități urmărim remedierea problemelor de comunicare și a relațiilor interpersonale în cadrul unui grup. Scopul coeziunii echipei duce la o productivitate crescută, la stimularea creativității, la un mediu de lucru plăcut, facilitează comunicarea și relațiile de încredere/colaborare între membrii echipei.

Activitățile noastre de teambuilding sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărei organizație cu care colaborăm și includ atât exerciții indoor cât și outdoor, dar și servicii organizatorice de tipul: transport, servicii de cazare + masă. Colegii noștri pun multă pasiune și dedicare în organizarea acestor evenimente astfel încât propunerile să fie distractive și captivante, dar în același timp relevante pentru obiectivele echipei. 

Membrii echipei vor deprinde abilități care îi vor ajuta să lucreze împreună practic și într-o strânsă cooperare. Implicarea participanților este esențială pentru a face activitățile eficiente, deoarece doar așa ne putem asigura că aceștia au înțeles obiectivele și participă cu dedicare la rezolvarea lor.

Printre obiectivele unui teambuilding se numără:

  1. Îmbunătățirea comunicării și colaborării între membrii echipei
  2. Creșterea moralului și motivației echipei
  3. Creșterea încrederii și respectul în rândul membrilor echipei
  4. Clarificarea rolurilor și responsabilităților
  5. Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor
  6. Încurajarea unui sentiment de proprietate și angajament
  7. Promovarea gândirii creative și asumarea riscurilor
  8. Încurajarea membrilor echipei să ia inițiativă
  9. Îmbunătățirea abilitățile de rezolvare a conflictelor
  10. Încurajarea participării la procesele de luare a deciziilor

Echipa Himalaya Travel are o experiență vastă în organizarea teambuildingurilor la noi în țară, oferind o varietate de programe ce pot fi adaptate în funcție de cerințele firmelor, dar și experiențe inedite, distractive și amintiri haioase.

Indiferent dacă vă doriți să vă uniți echipa sau doar să vă destindeți și distrați împreună cu toți membrii acesteia, activitățile noastre sunt exact ce aveți nevoie (potrivite pentru diferite domenii de activitate). Ne străduim să ne asigurăm că toată lumea pleacă cu un sentiment de motivație și strategii noi de a colabora, de a aborda provocările și un grad de empatie în creștere față de colegi.

Formular de cerere personalizată

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.