• Testimoniale

    Puteți citi mai jos ce spun părinții despre noi

Vă mulțumim mult pentru această experiență. Dara s-a simțit foarte bine, și-a facut prieteni, a învățat multe lucruri noi. Sentimentul ei este că ați reușit în mod deosebit să legați grupul de copii, s-au simțit ca o echipă, ca și când se cunoșteau deja. Aerul curat, drumețiile, pensiunea totul a fost la cote maxime și este după spusele ei “cea mai frumoasă tabără în care a fost până acum”.

Pentru mine, ca părinte, experiența a fost că am fost tratată după înalte standarde de “customer care”, am fost permanent ținută la curent, mi s-a comunicat exact ce se așteaptă de la mine și am trăit sentimentul că las copilul pe mâini sigure. Ar fi minunat ca toate taberele să trateze așa copilul și părintele.

Felicitări și mulțumiri,

Pentru Mircea această tabără a fost cea mai frumoasă de până acum. E adevărat, cu voi n-a mai fost decât în taberele de schi!
A venit extrem de încântat, de fericit că a reușit să facă atâtea lucruri interesante, relaxante, captivante! Pe lângă locurile absolut spectaculoase pe care le-a vazut, a fost extrem de fericit că a găsit în acest grup instructori și copii cu aceleași pasiuni pentru care nu a mai găsit înțelegere până acum (broaște, șerpi, lăcuste etc) și pe care le-a putut studia împreună cu ceilalți fără teama că provoacă repulsii sau crize de isterie.
Un mediu pe care nu-l poate întâlni în familie, provocator și interesant l-au făcut să spună DA tuturor propunerilor de ascensiune (lucru de care a fost foarte mândru, nu-ți spun ce mirare pentru noi, care știm de câte rugăminți e nevoie să-l urnești la drum!)
Am primit la întoarcere un copil mai sigur pe el, mai bine antrenat fizic, mai determinat și foarte hotărât ca la anu’ să cucereasca și Vf. Judele :-) !
Ne-a plăcut foarte mult filmul pe care l-ați montat!

Cu siguranța unei revederi, mulțumim întregii echipe pentru pasiunea, grija și efortul depus!
Mult succes mai departe!

Pentru Ioana, și pentru noi, taberele cu voi au o valoare foarte mare întrucât noi nu locuim în România. Ținem foarte mult să adăugăm tradiții românești și cunoștințe despre țară la educația copiilor noștri. În taberele cu voi au și asta, dar mai mult își fac și prieteni noi, ceea ce este extraordinar.

Ea a fost cu voi în tabără cu cortul și bicicletele anul trecut și a venit extraordinar de încântată.
Sper să continuați să organizați tabere frumoase și în continuare, desigur suntem interesați de taberele de ski și snowboard pentru iarnă, precum și pentru alte tabere pentru fiica noastră mai mică, Daria care acum are șase ani.

Bună seara,
Am parcurs cu mare încântare albumul taberei. Filip ne-a fost “ghid” și la fiecare fotografie a fost extrem de entuziasmat. Experiența acestei tabere a fost extaordinar de frumoasă atât pentru el, cât și pentru noi. Ne-a povestit numai lucruri frumoase, a venit cu mare chef de mișcare. A fost extrem de încântat de interacțiunea cu instructorii însoțitori și personalul pensiunii. A legat multe prietenii și cu siguranță vom fi pe listele viitoarelor tabere organizate de Himalaya Travel. Vă urmărim în continuare cu interes activitatea și vă dorim vacanță plăcută în continuare!

Cred că este important să îi oferi copilului tău experiențe diversificate, să iasă din rutină, să facă activități distractive, dar și educative. Cred că așa le încurajăm copiilor independența, creativitatea și încrederea în propria persoană. Echipa Himalaya Travel, prin instructorii lor profesioniști, plăcuți și prietenoși oferă astfel de experiențe pentru copii mai mici sau mai mari, dar în aceași măsură și pentru părinți.
Împreună cu prietenii noștri de la Himalaya Travel, învățăm lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs și mai ales, retrăim momentele magice ale copilăriei. Cu zâmbetul pe buze, pe cărări de munte, copiii noștri descoperă lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutăți, satisfacții, natură, sănătate. “
Sunt convinsă că vom reveni cu toată încrederea și cu tot dragul. Vă mulțumim pentru siguranța și calitatea timpului petrecut de copilul nostru în compania voastră.

În primul rând aș vrea să vă mulțumesc pt experiența minunată oferită copiilor participanți în tabăra Retezat, printre care se numără și fiica mea Maria, care s-a întors cu amintiri de neuitat și care cu siguranță se va mai alătura echipei Dvs și cu alte ocazii.

Dragi instructori,
Țin în mod deosebit să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a oferi copiilor mei o aventură unică și sper de neuitat. Eu am crescut în România până la vârsta de 13 ani și mi-am dorit mereu să merg în tabere, dar mama nu a avut posibilități.
Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce faceți pentru toți copii și sper să ne întoarcem și la anul și să practicăm limba română cât se poate de mult.
Sincer,
Vanessa Taylor

Oana vrea să vă scrie câteva vorbe:

Hei,
Aș dori să vă spun câteva lucruri despre tabără:
Drumețiile au fost excepționale. Am văzut locuri unice, încântătoare, mi-a plăcut nespus să privesc pajiștile, florile, pădurile, totul.
Deasemenea m-am bucurat de fiecare minut la Parcul Aventură și la Paradisul Acvatic.
Petrecerea de sâmbătă a fost super.
Tabăra a fost genială, dar aș fi vrut să avem o dată și înghețată la desert, să stăm mai mult la Paradisul Acvatic, să dureze mai mult tabăra, să mâncăm bezele la focul de tabără.
Vă mulțumesc pentru experiența unică!
Ioana

Va imbratisam!

Pentru Victor tabăra Discover a fost o prima experiență reușită și foarte placută.

A povestit lucruri frumoase și a venit mai sigur pe sine.
Comunicarea cu instructorii din tabără a fost ireproșabilă, am știut întotdeauna ce activități a facut Victor și cum s-a descurcat. O echipă excepțională!

Vă mulțumim și sperăm să repetăm experiența!

Pozele sunt foarte frumoase!

Să ne auzim cu bine!

L-am întrebat pe Robert la întoarcere ce notă de la 1 la 10 ar alege pentru tot ceea ce a însemnat tabăra: cazare, atmosferă, activități, instructori. Nota lui a fost, fără ezitare :12! M-am bucurat pentru el și vă felicit pe dumneavoastră pentru tabăra aceasta foarte reușită.
Mulțumesc în mod special Nicoletei care a avut bunăvoința să-i permită lui Robert să vorbească cu noi în fiecare seară la telefon câte cel puțin 10 minute.

Excelent! a fost calificativul final obținut de la copil și din partea noastră impresia generală foarte bună, a povestit despre multe lucruri care l-au încântat.

Un singur norișor negru : că nu l-ați luat în traseul acela de 60 km la Sibiu :) , susține că ar fi rezistat mai ales că a aflat ulterior că a fost mai mult coborâre

Încă o dată, mulțumim mult și sigur vom reveni la anul, cu o bicicletă pe măsură :)

Mulțumim pentru o altă tabără de senzație:)
Carla a fost și de data aceasta super încântată de tot programul. Cel mai mult i-a placut focul de tabără, trasul cu arcul și cățăratul… toate au fost o noutate pt ea. La fel de încântată a fost și de jocurile din poieniță, de supa cu găluște… nu și de supa de roșii::))))
Ne auzim în apropierea iernii pentru tabăra de ski.
Numai bine!

Victor s-a simțit foarte bine. Evident, în selecția lui la coborârea de la Păltiniș a fost “cea mai tare” .
I-ar /ne-ar fi plăcut să meargă în tabăra de MTB -Thassos. Poate vara viitoare.
Așteptăm oferta pentru ski .

Toate cele bune și mulțumim,

Ema încă mai povestește din tabără, ceea ce înseamnă că a fost încântată. De fapt mi-am dat seama de asta încă de când am vorbit cu ea în tabără (într-o miercuri parcă) și am întrebat-o dacă vrea acasă și mi-a răspuns că “da, sâmbătă!” :)
Mi-a povestit ca a avut grijă de Cosmin să nu plângă că e fără mami lui (deși nu i-am cerut și nici nu i-am zis asta când a plecat de acasă).
Mi-a povestit de Ana Maria care i-a ajutat cu ce au avut nevoie, în special pe Cosmin. Mi-a zis că i-a placut de tine (Nico) și că ai învățat-o să tragă cu arcul. Și mi-a mai zis de Cătălin care “are barbă pentru că merge iarna pe munte și să îi țină de cald”, iar acum îi întreabă pe toți prietenii cu barbă dacă merg iarna pe munte :)).
Cel mai mult a zis că i-a plăcut la piscină (nu prea înțeleg pentru că toată vara a stat numai în piscină) și a fost dezamăgită că nu mergeau topoganele. Apoi a zis că i-a plăcut la cățărare și să tragă cu arcul.
Lui Cosmin, deși el nu povestește prea mult, i-a plăcut să tragă cu arcul pentru că tot zice să îi iau un arc să tragă cu el prin curte. I-am zis că îl mai trimit în tabără sau mergem în parc de aventură dacă vrea să mai tragă cu arcul :))
Mi-au zis și că și-au făcut prieteni în afara grupului lor ceea ce mă bucură foarte tare întru-cât eu am tot încercat să o fac în special pe Ema să își facă și alți prieteni decât cei pe care îi știe.
I-am întrebat dacă vor să meargă și la tabăra de la iarnă să învețe să skieze. Ema a fost încântată de idee. Cosmin a zis că merge și el dacă merge sora lui :)

Mulțumim că aveți răbdarea și priceperea să gestionați copii așa de mici.

Ștefan s-a întors foarte încântat din tabără și ne-a copleșit cu informații despre tehnici de fotografie, cu ce a învățat de la Erik. Acum vrea să facă fotografii pe care le-ar putea publica, așa cum i-a spus Erik că ar putea, dacă sunt foarte bune. Și vrea și un obiectiv nou, mai mare! Își dorește să vină și la Izverna, dar nu prea avem cum. Însă sigur va veni și anul viitor în taberele de fotografie. Mulțumim mult pentru tot, în special Annei și lui Erik.

Felicitari echipei voastre pentru dedicarea in ceea ce priveste organizarea taberelor, pentru profesionalismul de care dati dovada si nivelul sporit de atentie cu care pregatiti aceste tabere! Desi la prima experienta in ceea ce priveste schiul, am reusit sa ma detasez rapid de temerile unui adult care paseste prima oara pe schiuri, fapt datorat in ceea mai mare parte instructorilor care au o experienta semnificativa in acest domeniu dar in egala masura si calitatilor umane pe care acestia le detin si care iti insufla incredere in tine insuti! Doresc sa va multumesc pentru amintirile frumoase pe care le am din aceasta tabara, pentru faptul ca reusiti sa adunati laolalta oameni mununati, si de asemenea pentru faptul ca m-ati facut sa descopar acest sport minunat pe care negresit il voi continua, si mi-ar face mare placere sa ma alatur, din nou, taberelor organizate de voi! Pe curand, asadar! 

Dragilor,

Ne-am simtit foarte bine in acest family week-end, mai ales ca e prima oara cand mergem cu voi. Marturisesc ca eram sceptici la inceput si nu stiam daca cei mici vor reactiona cu placere la acest sport si la invatatul de la persoane straine.

Dar a fost foarte bine, ne-a placut tot conceptul, oamenii au fost foarte de treaba iar Maya si Bogdan s-au simtit minunat … vor sa mai schieze si povestesc mereu experientele traite cu Simona, Cristi sau Catalin. Iar cu Matei ne-am inteles de minune, este genul de abordare ce o gasim rar la evenimente de tipul asta.

Asa ca rugaminte sa ne tineti la curent cu orice alte evenimente mai organizati, fie de vara sau de iarna.

In functie de posibilitati si calendare ne-ar placea sa mai participam in viitor.