Tabere pentru copii preșcolari la Râșnov, în vacanța de vară

Vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani reprezintă o perioadă din viața copilului în care au loc progrese remarcabile. Taberele noastre vin în completarea educației formale de la grădiniță și clasa zero, oferind experiențe care stimulează curiozitatea și învățarea, dar și momente de relaxare și joc.

Joaca, atât de importantă la vîrsta lor, este integrată în toate formele în programul nostru, pentru a-i face pe copii să revină acasă mai autonomi, mai comunicativi și de ce nu, mai responsabili. Nu este prea devreme să îi implicăm pe micii preșcolari în activități outdoor, să le insuflăm dragostea pentru natură și pentru munte. Odată făcut pasul ”plecatului de acasă”, restul va veni de la sine sub formă unei frumoase și memorabile povești.

Scopul nostru:

Să dezvoltăm autonomia, comunicarea și să-i facem pe copii mai responsabili.
Să le insuflăm celor mici dragostea pentru natură și munte prin activități outdoor.

Ce vor face copiii în tabără?

  • Drumeții ușoare adaptate vârstei
  • Orientare în natură
  • Ateliere despre cum să-ți faci bagajul pe munte și de prim ajutor
  • Noțiuni de ecologie și reciclare
  • Vizite la obiective turistice (Peștera Valea Cetății, Dino Parc)
  • Tir cu arcul (ateliere și concurs)
  • Inițiere în escaladă
  • Ateliere de creație
  • Jocuri de echipă
  • Foc de tabără

Pregătirea pentru tabără:

Este important ca părinții să discute deschis cu copiii despre tabără, să le arate fotografii și să le ofere informații despre ce îi așteaptă, astfel încât cei mici să fie deschiși către această experiență.

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Navigare în vizualizări

Navigare în vizualizări Eveniment

Astăzi

Testimoniale

Very professional, fun, and engaging.

31/08/2021

Very professional, fun, and engaging. First camp for our kids (5&7 yo) and they totally loved it! Will definitely send them again with Himalaya!

Avatar for Mircea P
Mircea P

Matei a crescut cu voi si din fiecare tabara s-a intors mai bogat

05/11/2019

Buna, Himalaya Travel!

Matei a crescut cu voi si din fiecare tabara de prescolari s-a intors mai bogat. Bucuria plecarii in tabara nu este egalata nici macar de bucuria primirii unui cadou Hotwheels :)

Diplomele obtinute stau in camera lui la loc de cinste, iar medaliile sunt loc de pelerinaj pentru prietenii care ne calca pragul casei.

Din Fall into Winter 2019 Matei s-a intors si mai mare, cu muuulte povesti din cetatea Fagarasului, din traseele in care te “cocoti”, cu povestea hartii si a comorii si, bineinteles, cu povesti despre cum a fost cu bicicleta printre frunze.

Instructorii cu care a stat: Crisi, Dumi, Tibi, Drobeta nu mai sunt instructori…cand Matei povesteste despre ei te gandesti ca-s cel putin niste semi-zei ai muntilor si ai bicicletelor.

Vom continua sa crestem alaturi de Himalaya Travel, vom continua sa crestem frumos, in armonie cu natura.

Multumim echipei HT!

Avatar for Claudia C.
Claudia C.

Stefan a venit foarte incantat si vrea sa repete experienta cat mai curand

03/07/2019

Buna seara / dimineata😊!

Stefan a venit foarte incantat din tabara de prescolari si vrea sa repete experienta cat mai curand .

Daca in iarna veti face tabara de ski pentru pitici ar vrea sa vina , desi nu stie ce inseamna asta 🙂

Va multumim pentru tot si sa o tineti tot asa!

Avatar for Mirela S
Mirela S

Prima tabara in care a mers si s-a intors foarte incantat

13/03/2019

Pentru Victor (6 ani) a fost prima tabara in care a mers si s-a intors foarte incantat.

Chiar de la gara, cand s-a intors, ne-a spus: ” Vreau sa merg si in tabara de vara si toate taberele care urmeaza” :))

Am intrebat in mod special ce nu i-a placut sau ce l-a deranjat si, pentru prima data in viata lui, a spus ca totul a fost foarte bine si nu a fost nimic neplacut. De obicei gaseste cate ceva de mentionat la “asa nu”, asadar: felicitari!

Ne vom reintoarce intr-o viitoare tabara, cu sigurata.

Avatar for Ruxandra M
Ruxandra M

Ema încă mai povestește din tabără, ceea ce înseamnă că a fost încântată

28/08/2015

Ema încă mai povestește din tabără, ceea ce înseamnă că a fost încântată. De fapt mi-am dat seama de asta încă de când am vorbit cu ea în tabără (într-o miercuri parcă) și am întrebat-o dacă vrea acasă și mi-a răspuns că “da, sâmbătă!” :)

Mi-a povestit ca a avut grijă de Cosmin să nu plângă că e fără mami lui (deși nu i-am cerut și nici nu i-am zis asta când a plecat de acasă).

Mi-a povestit de Ana Maria care i-a ajutat cu ce au avut nevoie, în special pe Cosmin. Mi-a zis că i-a placut de tine (Nico) și că ai învățat-o să tragă cu arcul. Și mi-a mai zis de Cătălin care “are barbă pentru că merge iarna pe munte și să îi țină de cald”, iar acum îi întreabă pe toți prietenii cu barbă dacă merg iarna pe munte :)).

Cel mai mult a zis că i-a plăcut la piscină (nu prea înțeleg pentru că toată vara a stat numai în piscină) și a fost dezamăgită că nu mergeau topoganele. Apoi a zis că i-a plăcut la cățărare și să tragă cu arcul.

Lui Cosmin, deși el nu povestește prea mult, i-a plăcut să tragă cu arcul pentru că tot zice să îi iau un arc să tragă cu el prin curte. I-am zis că îl mai trimit în tabără sau mergem în parc de aventură dacă vrea să mai tragă cu arcul :))

Mi-au zis și că și-au făcut prieteni în afara grupului lor ceea ce mă bucură foarte tare întru-cât eu am tot încercat să o fac în special pe Ema să își facă și alți prieteni decât cei pe care îi știe.

I-am întrebat dacă vor să meargă și la tabăra de la iarnă să învețe să skieze. Ema a fost încântată de idee. Cosmin a zis că merge și el dacă merge sora lui :)

Mulțumim că aveți răbdarea și priceperea să gestionați copii așa de mici.

Cătălin I.

Preșcolari 3, 2015

Avatar for Cătălin I.
Cătălin I.

Mulțumim pentru o altă tabără de senzație:)

28/08/2015

Mulțumim pentru o altă tabără de senzație:)

Carla a fost și de data aceasta super încântată de tot programul. Cel mai mult i-a placut focul de tabără, trasul cu arcul și cățăratul… toate au fost o noutate pt ea. La fel de încântată a fost și de jocurile din poieniță, de supa cu găluște… nu și de supa de roșii::))))

Ne auzim în apropierea iernii pentru tabăra de ski.

Numai bine!

Anca A.

Preșcolari 3, 2015

Avatar for Anca A.
Anca A.

Vreau să aflu mai multe despre tabere