Perioada adolescenței este presărată cu experimențe inedite, inițiate și trăite pentru prima oara în viață. Este etapa care face trecerea de la copilărie la stadiul de adult, este momentul în care copiii se dezvoltă foarte mult, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional sau social. 

Pentru a răspunde acestor nevoi puțin mai diferite, echipa Himalaya Travel propune tabere pentru adolescenți, atât în România, cât și în Austria, cu tematici potrivite pentru toate gusturile și pasiunile, pline de adrenalină și clipe de neuitat. 

Tematica este cât se poate de diversă, reușind astfel să ne adresăm cât mai multor adolescenți, pe care să îi îmbiem la activități în aer liber. Am propus astfel tabere de drumeție în România și în Dolomiți, de mountain-bike, de fotografie și tabere de schi, atât în România, cât și în Austria. Câteva dintre destinațiile noastre consacrate și iubite de copii sunt Țara Făgărașului, Isverna, Râșnov – Piatra Craiului, Poiana Brașov, Hintertux etc., iar pentru vara următoare am îmbogățit programul cu câteva tabere noi, pe care le puteți vedea mai jos..

Pe lângă experiențele culturale noi, adolescenții vor învăța să lucreze în echipă, să-și înfrângă fricile și să treacă peste dificultăți, să se autoevalueze și să-și atingă adevăratul potențial. 

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Tabere pentru adolescenți în vara 2024