Newsletter Himalaya Travel

Cea mai sigură metodă de a fi primul care primește noutăți referitoare la taberele și evenimentele noastre este să te abonezi la newsletterul nostru!

În plus, dacă vei dori să renunți la informările noastre, o poți face imediat, din fiecare newsletter primit.

Condiții de participare la taberele din această vară

Intrăm în cea de-a doua vară afectată de pandemie mult mai optimiști, cu speranța că în sfârșit începe să răsară soarele pe strada tuturor copiilor. În ceea ce privește condițiile de participare la taberele Himalaya Travel din această vară, lucrurile sunt mai simple ca anul trecut, astfel încât ...
valea cernei

Două săptămâni de drumeție în Valea Cernei pentru iubitorii muntelui

Vă anunțăm că pe 2 iulie deschidem din nou poarta unui tărâm de poveste: Valea Cernei și masivele montane ce o înconjoară, Munții Cernei și ai Mehedințiului. Obiectivele noastre sunt traseele ce vizează zonele de creastă ale ambelor masive montane și care se suprapun peste arealul Parcului Național Domogled-Valea Cernei.

Locuri disponibile în taberele acestei veri // Update 21 mai 2021

Timpul zboară, iar locurile în taberele verii se ocupă cu fiecare zi care trece. Găsiți aici lista completă a taberelor din această vară precum și locurile disponibile.

Mic îndrumar de pregătire pentru tabăra de mountain-bike

De ce echipament e nevoie, cum pregătim bicicleta, ce haine sunt potrivite? Sunt doar câteva din întrebările la care vom încerca să răspundem în acest scurt articol. Aceste rânduri se adresează atât parinților cât și viitorilor mici taberiști așa că e bine să le citiți împreună.
magura piatra craiului rucar bran

Vara 2021 // completări la calendarul taberelor

Vă spuneam data trecută că revenim cu completări la programul de vară. Iată care sunt acestea: Iulie: Avem un prilej în plus de a cunoaște toate cotloanele Pietrei Craiului în săptamâna 11-17 iulie, având tabăra de bază în Măgura, la Villa Hermani, într-un decor unic (foto sus, făcută acum câteva zile). Organizăm o a doua serie în Retezat, în săptămâna 21-27 iulie. Tot la mijloc de iulie (18-24 și 24-30 iulie) inaugurăm două săptămâni consecutive de mountain-bike la Cheile Grădiștei...
mountain bike