Tabere de inițiere si Treasure Hunt

Echipa Himalaya Travel organizează tabere Treasure Hunt și initiere pentru elevi, cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani, cu același entuziasm și voie bună.

Am ales orașul Râșnov și localitatea Viștișoara pentru desfășurarea taberelor de inițiere, datorită posibilităților nelimitate de a ne desfășura activitățile. Totul ne este la îndemână în Râșnov, începând cu Cetatea și peștera Valea Cetății, Cheile Râșnoavei, sau potecile Munților Piatra Craiului, iar Viștișoara ne așteaptă cu Văile Făgărașului și cu povești de neuitat.

Treasure Hunt-ul îmbină ingeniozitatea, creativitatea și spiritul de echipă. Participanții  trebuie să dezlege misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de echipa Himalaya Travel, precum și să treacă de numeroase probe incitante și distractive, la finalul cărora vor gasi comori și vor obține un rezultat surpriză. Activitățile pe care le vom face cu copiii vor fi adaptate vârstei lor, vor avea un grad mic/mediu de dificultate, astfel încat orice copil cu vârsta mai mare de 8 ani se va descurca de minune. 

Plecarea se va face din București cu trenul rapid, iar copiii vor merge însoțiți de instructorii noștri. Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov, sau la Pensiunea Ana 3* din Viștișoara.

Pentru a acumula un bagaj de amintiri frumoase din vacanțele de vară, alegerea unei tabere Treasure Hunt reprezintă opțiunea perfectă.

Treasure Hunt în vara 2021