Tabere de tip Treasure Hunt

Descoperă Râșnovul într-o aventură unică: Tabăra Treasure Hunt! Tabăra noastră Treasure Hunt din Râșnov combină distracția cu învățarea, într-o aventură plină de provocări și comori ascunse. Este concepută pentru copii cu vârsta peste 8 ani, oferind activități adaptate vârstei și nivelului lor de experiență.

Ce te așteaptă:

Descifrează indicii și rezolvă mistere: Pune-ți mintea la contribuție și urmează traseul creat de echipa Himalaya Travel, plin de indicii și ghicitori.
Vizitează Cetatea Râșnov și Peștera Cetății, descoperă frumusețea Cheilor Râșnoavei și a Piatrei Craiului.
Învață și distrează-te: Participă la activități de orientare în natură, drumeții ușoare și jocuri de echipă.
Dezvoltă-ți abilitățile: Învață să folosești busola și harta, să comunici eficient și să cooperezi cu ceilalți. Descoperă-ți spiritul de lider și învață să fii un bun ghid.

Ce vei învăța:

Orientare în natură cu ajutorul busolei, GPS-ului și a telefonului
Istoria și geografia zonei Râșnov prin intermediul traseului cu indicii
Noțiuni de bază despre ecologie și de respect față de natură
Abilități de comunicare, cooperare și leadership

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Testimoniale

Vă zic că sunteți " The best of"

29/08/2019

Bună ziua.

Sunt mama Anei P. și vă zic că sunteți ” The best of”. Pt Ana a fost prima oară când a fost în tabără (am ales Treasure Hunt pentru diversitatea activităților) și prima oară când s-a rupt cordonul ombilical. I-ați făcut o impresia deosebită (trebuia să vedeți imaginea ei când a ajuns în București și în loc să plângă de bucurie că ne vede, plângea după voi). Tot respectul pt dna Gabi de la pensiune. În rest pot să mă bucur că există oameni de calitate și de mare anvergură

și în România și Canada. Jos pălăria! Cu mult drag _ Claudia P.

P. S. Sigur revenim cât de curând

Avatar for Claudia P.
Claudia P.

Taberele cu Himalaya reprezinta un pas in dezvoltarea copiilor

26/08/2019

Buna ziua,

As dori sa multumesc din suflet pe aceasta cale intregii echipe care a fost prezenta in Tabara Treasure Hunt III, 19-25 august 2019 pentru rabdare, suport si bunavointa.

Taberele cu Himalaya reprezinta un pas in dezvoltarea copiilor in general, dar in mod deosebit este o sansa importanta pentru copiii cu diverse deficient de a trai experiente reale si de a fi acceptati de catre ceilalti.

Daca au fost probleme/discutii deosebite va rog sa ni le comunicati si speram sa putem conta pe suportul dvs si in viitor.

Toate bune si mult succes in ceea ce faceti cu si pentru copii.

Multumesc,

Nicoleta S

Avatar for Nicoleta S
Nicoleta S

Vreau să aflu mai multe despre tabere