Încarc Evenimente

Tabără de echitație și ”Natural Horsemanship”

29 iunie - 5 iulie

Tabara Echitatie si Natural Horsemanship deschide usa unui western in toata regula. Copiii devin acele personaje pe care le-am iubit in filme pentru felul sincer de a interactiona cu caii si cu celelalte animale. Aici, la ferma, vom gasi multe animale domestice: pasari, iepuri, porci, pisici si in primul rand cai si ponei. Grajdul cailor este un loc aparte prin prezenta unor cai de sport romanesti, pur sange arab, alaturi de ponei si de magari. Cu o parte din ei ne vom face si noi initerea in calarie. Ferma are patru hectare ce adapostesc acest univers domestic in care animalele au crescut alintate de vizitatorii fermei. Pe o suprafata extinsa a fermei, administratorii au dat frau liber imaginatiei si inimii de copil si au conceput cele mai nastrusnice locuri pentru distractie, circuit de carturi cu pedale, plimbari cu tractorul, Park Adventure in hambar si perna de sarituri pentru copii.

PERIOADA 29 iunie -5 iulie 2024 (Sâmbătă – Vineri)
TEMATICA
Echitație
Familiarizarea copiilor cu caii și cu celelalte animale domestice, precum și oportunitatea de a face primii pași în echitație sub supravegherea echipei de specialiști de la Ferma Școală Cornatel.
VÂRSTA 8-14 ani
ACTIVITĂȚI
Fundamentul relației copil-cal se construiește pe baza petrecerii unui timp de calitate cu calul. În acest sens se vor forma în prima seară 4 grupe de observare și îngrijire a cailor, astfel încât fiecare copil, în fiecare seară, va avea posibilitatea să-și îngrijească propriul cal.
Observarea și îngrijirea cailor
Sesiuni de călărie – fiecare copil lucrează atât la sol cât și călare
INSTRUCTORI Pentru fiecare grup de aproximativ șase copii este alocat un instructor Himalaya Travel
CAZARE
Pensiunea ”Fermă Școală Cornatel”, care dispune de camere de 3 sau 4 locuri, cu baie proprie. În interiorul locației există și un parc de aventură amenajat special pentru copii, un panou de cățărat, o sură dacică, carturi cu pedale și loc pentru ateliere de creație.
MASĂ 3 mese/zi și gustări
TRANSPORT Plecarea se face din București, cu microbuze de 9 locuri sau autocar, în funcție de mărimea grupului.
PREȚ 2830 RON
ÎNSCRIERE Pentru înscriere completați formularul de mai jos sau trimiteți un e-mail la [email protected]

1266063
DD
Zile
HH
Ore
MM
Min
SS
Sec

Detalii

Data de început:
29 iunie
Data de sfârșit:
5 iulie
Vârsta:
8-14 ani
Categorii eveniment:

Formular de înscriere

 


Completează formularul de mai jos dacă dorești să te înscrii sau doar să primești informații suplimentare despre aceast eveniment.