Impreună pe “Traseele prieteniei”

Dragii noștri,

Se apropie sfârșitul anului și ne întrebăm cu toții “cum a trecut atât de repede?”. Avem atâtea lucruri la care ne gândim și pe care le facem zilnic și toată această agitație se va opri pentru câteva zile, zilele Sărbătorilor de iarnă.

Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi vouă, sănătate, multe cadouri, călătorii și amintiri frumoase în anul ce vine și să ne bucurăm cât mai mult de tot ce avem.

Perioada Crăciunului ne face pe toți mai buni, ne gândim cu drag la cei apropiați și mai ales la cei mici și încercăm să-i bucurăm cât mai mult pe cei din preajma noastră.

Și uite așa… această putere a Crăciunului a făcut posibilă inițierea unui program numit „Traseele prieteniei -€“ Tabere pentru copiii cu autism”, un program de educație și responabilizare socialムinițiat de Himalaya Travel impreuna cu Asociatia Help Autism în noiembrie 2014.

Prin acest program, inspirati din povestea lui Malin, din decembrie 2014 Himalaya Travel susține costurile de deplasare, masăƒ, cazare și program pentru un copil cu tuburare din spectrul autist și un terapeut, în fiecare sezon (toamnăƒ-iarnăƒ, primăƒvarăƒ-vară ).

Sunt copiii care au nevoie de noi, de ceea ce putem și știm noi să facem cel mai bine, pentru care tabăra noastră este mai mult decât o vacanță, este o necesitate. Așadar, începând cu sezonul de iarnă 2014-2015 vom sprijini sufletește și financiar tăbăra unui copil cu tulburare din spectrul autist, el va veni într-una din taberele noastre însoțit de un terapeut-sprijin din Asociația Help Autism.

Himalaya Travel sprijinムun copil sムurce pe Traseele prieteniei. IŽmpreunムputem sprijini mai mulți copiii cu autism sムplece in prima lor tabăƒrăƒ, mai multe puteți află aici.

Sarbatori fericite!

2 raspunsuri

Comentariile sunt închise.