zapada in aprilie

Vine Paștele sau Crăciunul?

Am fost intrebati inainte de plecarea in excursie daca vom avea zapada iar noi va putem transmite de aici, de la fata locului, ca ne-am teleportat intr-o luna de iarna grea, sa zicem in ianuarie:)

Vineri, am trecut pe la ora 9:30 prin Sinaia. Vantul a batut foarte puternic, asadar instalatiile (telecabina, gondola, telescaunul) nu au mers. Nu puteam ajunge nici pe partie nici la cazarea pe care o rezervasem. Asadar am schimbat rapid planul si ne-am indreptat spre Poiana Brasov, despre care aveam date sigure ca zapada vom avea destula si conditiile vor fi foarte bune.
Ne-am cazat, ne-am schimbat repede si ne-am imbracat bine pentru ca era frig afara,  apoi  in 15 minute am ajuns in Poiana Brasov.
Am impartit echipa in trei grupe, fiecare avand cate un instructor: Matei, Tibi si Atilla au preluat fiecare grupa. Desi batea vantul si ningea puternic, am putut schia pana la ora 16. Am luat si o pauza pe la 13:30, pauza de ciorba la cabana Postavaru, care ne-a uns pe suflet. Dupa o portie de iarna, o ciorba e binevenita.
Seara am facut o plimbarica in Brasov.
Sambata si duminica am schiat ca in cele mai bune zile de iarna, conditiile impecabile si vremea neasteptat de rece pentru aceasta perioada.
Luciana Laudoniu & echipa Himalaya Travel
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *