Treasure Hunt pe biciclete, 30 aprilie – 5 mai 2019, 7-17 ani

Pozitionat strategic intre munti, dar in acelasi timp intr-o zona cu mici denivelari din sud-vestul Depresiunii Brasov, Rasnovul este punctul de plecare atat pentru trasee usoare, cu diferente mici de   nivel, cat si mai dificile. Asadar este loc pentru toata lumea, de la incepatori la avansati. Pornind de pe valea Ghimbaselului, de la 650m altitudine putem sa ne indreptam in orice directie, avand ce vedea si ce cunoaste.
PERIOADA:  30 aprilie – 5 mai 2019 (marti-duminica)
VARSTA:  7-17 ani
ZONA:  Poiana Brasov
TEMATICA:  Tabara de mountain-bike (MTB). Activitatea numita ”mountain-bike” reprezinta mersul cu bicicleta pe drumuri neasfaltate si poteci folosind o bicicleta de tip MTB proiectata sa reziste solicitarilor in astfel de teren (foi, pinioane, schimbatoare, etc).
ACTIVITATI:  Trasee de mountain-bike adaptate varstei si experientei participantilor in zona Bran-Rasnov-Poiana Marului.
Ateliere dedicate reparatiilor de baza (ex: schimbarea camerei in caz de pana, reglarea franelor, schimbarea corecta a vitezelor), precum si ateliere de orientare si prim ajutor.
La linkurile de mai jos puteti vedea fotografii din taberele de mountain-bike pe care le-am organizat anii trecuti in Rasnov:
ALTE ACTIVITATI:   Alte activitati de back-up pentru care instructorii pot opta, inclusiv in caz de vreme nefavorabila: activitati distractive (tir cu arcul, treasure-hunt), jocuri de cunoastere si jocuri de echipa (Capture the Flag, Scout Ball), cunoastere, comunicare si cooperare, de creativitate, boardgames, etc.
CAZAREA:  Pensiune ★★★, Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.
MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata.
TRANSPORT: In functie de numarul participantilor se va opta pentru transportul Bucuresti-Brasov/Brasov – Bucuresti cu trenul rapid sau pentru transportul cu microbuzul din Bucuresti pana la Rasnov. In ambele cazuri vom transporta cu microbuzul bicicletele personale ale copiilor precum si bagajele lor.
FOTOGRAFII DIN TABARA:  Dupa tabara veti putea intra in posesia fotografiilor realizate de-a lungul saptamanii. Vom
incerca ca pe parcursul taberei sa postam cateva fotografii pe pagina noastra de Facebook. Puteti vedea aici fotografii din taberele noastre trecute.
PRET:  1.450 RON
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0722.474.317
  •  trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta