Vacanța de iarnă la schi

Vă asteptăm alături de noi în vacanța de iarnă să ne bucurăm de zăpadă, pârtie, schi și snowboard, atât în țară cât și în afara țării. 

Vacanța de iarnă este un bun prilej să ieșim la schi sau snowboard, să ne îmbunătățim tehnica și să ne bucurăm de zăpadă, sau, de ce nu, chiar să acceptăm provocarea de a învăța să schiem, sub îndrumarea instructorilor noștri.  

Știm cu toții că Austria are domenii de schi cât vezi cu ochii, unde te poți da pe schiuri sau snowboard zeci de kilometri în fiecare zi. Nu există contextul în care să stai la coadă la telescaun, iar pe pârtiile impecabile poți invăta și exersa cu usurintă tehnici noi. Pentru fiecare vacantă de iarnă am propus tabere la schi sau snowboard în Austria, tocmai pentru faptul că fiecare din ele oferă oportunitatea de a petrece vacanța, evitând aglomerația și profitând de fiecare clipă petrecută pe zăpadă.

Și în acest sezon vom organiza tabere de ski în România, în Poiana Brașov. Spre deosebire de taberele noastre din Austria, care se adresează copiilor cu un nivel de schi peste mediu, taberele din România sunt accesibile atât începătorilor cât și schiorilor avansați. 

Pentru a acumula un bagaj de amintiri frumoase, taberele organizate în din vacanța de iarnă de echipa Himalaya Travel reprezintă opțiunea perfectă.