Vacanta de iarna la schi cu Himalaya Travel

 

In ambele perioade de vacanta din aceasta iarna va asteptam alaturi de noi sa ne bucuram de zapada, partie, schi si snowboard, atat in tara cat si in afara tarii. Vacanta de iarna este un bun prilej sa iesim la schi sau snowboard, sa ne imbunatatim tehnica si sa ne bucuram de zapada sau de ce nu chiar sa acceptam provocarea de a invata sa schiem.

Știm cu toții că Austria are domenii de schi cât vezi cu ochii, unde te poți da pe schiuri sau snowboard zeci de kilometri în fiecare zi. Nu există contextul în care să stai la coadă la telescaun, iar pe pârtiile impecabile poți învăța și exersa cu ușurință tehnici noi. Pentru fiecare vacanță școlară am propus o tabără la schi sau snowboard în Austria, tocmai pentru faptul că fiecare din ele oferă oportunitatea de a petrece vacanța evitând aglomerația și profitând de fiecare clipă petrecută pe zăpadă.

Taberele din Austria in vacanta de iarna

Taberele din Austria sunt dedicate celor care au depășit nivelul de schi în plug și pot coborî autonomi o pârtie de înclinație medie.

 

Taberele din Romania in vacanta de iarna

Tabere din vacanta de iarna in Romania : Pe pârtiile din România am făcut cu toții primele viraje pe zăpadă. Și în acest sezon vom organiza tabere de ski atât în Valea Prahovei cât și în Poiana Brașov. Spre deosebire de taberele din Austria, care se adresează copiilor cu un nivel de schi peste mediu, taberele din România sunt accesibile atât începătorilor cât și schiorilor avansați.