Pe lângă taberele de ski pe care le organizăm în România, pentru fiecare vacanță școlară din acest an am propus și o tabără de ski sau snowboard în Austria. Ele ne vor oferi oportunitatea de ne bucura la maximum de vacanță, evitând aglomerația și profitând de fiecare clipă petrecută pe zăpadă.

Știm cu toții că Austria are domenii de schi cât vezi cu ochii, unde te poți da pe schiuri sau snowboard zeci de kilometri în fiecare zi. Nu există contextul în care să stai la coadă la telescaun, iar pe pârtiile impecabile poți învăța și exersa cu ușurință tehnici noi. Instructorii noștri abia așteaptă să-și împărtășească cunoștințele cu cei mici, tabăra de ski din Austria fiind locul cel mai potrivit pentru acest lucru.

Plecarea se va face cu avionul din București, iar transportul către locația de cazare se va face cu microbuzul. Toate pensiunile noastre au condiții de 3 *** și sunt situate aproape de pârtii.

În fiecare zi skibussul ne va transporta către partie, unde vom începe aventura alături de instructorii nostri. Ne vom relaxa și la piscină într-una din după-amieze, iar în celelalte vom cerceta sătucurile austriece din apropiere. Și să nu uităm de Apfelstrudel-ul de pe partie! :) 

Tabere de schi în Austria

iarna 2022-2023

TabăraPerioada LocatiaCazareaVARSTAPRET
Vacanța de iarnă din ianuarie în Austria (Tux - Finkenberg)2-8 ian. 2023Austria, Tux-FinkenbergGlockenstuhl Pension8-17 ani 1380 EUR
La schi pe ghețar în vacanța de Paște (Pitztaler Gletscher)8-14 apr. 2023Austria, Pitztaler Haus Tyrol8-17 ani 1380 EUR

Formular de înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Amintiri din taberele de schi din Austria