Tabere de schi în Austria

Pe lângă taberele de ski pe care le organizăm în România, pentru fiecare vacanță școlară din acest an am propus și o tabără de ski sau snowboard în Austria. Ele ne vor oferi oportunitatea de ne bucura la maximum de vacanță, evitând aglomerația și profitând de fiecare clipă petrecută pe zăpadă.

Știm cu toții că Austria are domenii de schi cât vezi cu ochii, unde te poți da pe schiuri sau snowboard zeci de kilometri în fiecare zi. Nu există contextul în care să stai la coadă la telescaun, iar pe pârtiile impecabile poți învăța și exersa cu ușurință tehnici noi. Instructorii noștri abia așteaptă să-și împărtășească cunoștințele cu cei mici, tabăra de ski din Austria fiind locul cel mai potrivit pentru acest lucru.

Plecarea se va face cu avionul din București, iar transportul către locația de cazare se va face cu microbuzul. Toate pensiunile noastre au condiții de 3 *** și sunt situate în locuri de poveste, foarte aproape de pârtii (Glochenstuhl Pension, Gasthof Schneerose, Ferienhof Zur Sonne si Kristall Pension). 

În fiecare zi skibussul ne va transporta către partie, unde vom începe aventura alături de instructorii nostri. Ne vom relaxa și la piscină într-una din după-amieze, iar în celelalte vom cerceta sătucurile austriece din apropiere. Și să nu uităm de Apfelstrudel-ul de pe partie! :) 

Taberele de schi din Austria

Pe pârtiile din Austria luăm contact cu ceea ce înseamnă schiul într-o țară cu tradiție în alunecarea pe zăpadă. Începem traseul nostru prin Austria la mijlocul lui decembrie la Hintertux pentru a-l incheia in aprilie, tot pe ghețar, ca în fiecare an.

Taberele din Austria sunt dedicate celor care au depășit nivelul de schi în plug și pot coborî autonomi o pârtie de înclinație medie.

Amintiri din taberele de schi din Austria