Ateliere montane

Omul cât trăiește învață. Pe cât de simplu pare, pe atât de greu se aplică, mai ales în cazul nostru, al adulților, care punem cam toată treaba asta cu educația în cârca copiilor….când de fapt și noi am avea atâtea de învățat (de multe ori chiar de la ei).
Dacă ai ceva experiență pe munte în timpul verii, sau chiar și iarna, dar simți că ceva îți lipsește, este posibil să fi ajuns pe pagina potrivită. Aici poți găsi ateliere (workshopuri, cursuri, sau cum vrei să le numești) în cadrul cărora poți învăța despre schiul de tură, despre avalanșe, despre ce-ti trebuie pentru o tură mai serioasă de iarnă sau despre cum poți să petreci o noapte pe munte cu cortul.
Colțari, pioleți, DVA-uri, corzi…dacă nu știi la ce sunt bune toate acestea, te așteptăm în cadrul atelierelor. Iar dacă le ai și nu știi exact cum să le folosești, atunci atelierele sunt exact ce îți trebuie pentru a le pune la treabă.
Te așteptăm, cu promisiunea că vei pleca mai pregătit, mai informat mai sigur pe tine. Iar toate acestea îți vor aduce bucuria zilelor petrecute pe munte în siguranță.