Loading Events

Tabără de fotografie și creație media

21 iulie - 27 iulie

A fotografia…nu este o meserie. Este un har ascuns al fiecarui om de a spune povesti. Pentru ca noua oamenilor, atat celor mici, cat si celor mari, ne plac povestile, ne plac cartile, ne place sa auzim, dar si sa vedem lumea din jurul nostru. Ne hranim cu povestile, pentru a transmite mai departe ceea ce “a fost odata”. Este vorba despre acel “A fost odata ca niciodata” transpus in imagini, despre aceasta noua dimensiune a povestii pe care o inventam de fiecare data cand privim in jur prin vizor. Romania este un taram care ne ofera absolut orice din punct de vedere fotografic, avem munte, deal, campie, mare, locuri in care descoperi atatea culturi si obiceiuri. Locuri care rezoneaza mai mult sau mai putin cu fiecare dintre noi, dar pe masura ce ne aplecam asupra lor, si “ne adancim” in a le cunoaste, ne fac sa revenim pentru a intelege si mai mult. E o sete din care se hraneste de altfel si pasiunea pentru fotografie. In tabara de fotografie vom duce o lupta contra-timp, in care va trebui sa exersam si sa intelegem impreuna ceea ce facem atunci cand apasam butonul magic cu rolul de a “ingheta” timpul.  Doar astfel putem duce povestea fiecaruia dintre noi mai departe pe de-a-ntregul. Mai multe despre taberele de fotografie puteti citi aici.

 

PERIOADA 21-27 iulie 2024 (Duminică – Sâmbătă)
TEMATICA Tabără de inițiere în fotografie și filmografie
VÂRSTA 12-17 ani
ACTIVITĂȚI In fiecare zi vom avea diferite activitati in cadrul unei tematici anume: portrete, peisaj, compozitie, etc. In fiecare dupa amiaza munca fiecaruia va fi analizata si vom vedea ce am gresit si unde am progresat.
CAZARE Pensiunea Casa Saxonia, Str. Caraiman nr. 32, 505400, Râșnov (camere duble sau triple)
MASĂ 3 mese/zi și gustări
TRANSPORT Transportul se face din București, cu microbuze de 9 locuri sau autocar, în funcție de mărimea grupului.
PREȚ 2750 RON
ÎNSCRIERE Pentru înscriere completați formularul de mai jos sau trimiteți un e-mail la [email protected]

Distribuie acest eveniment

7937464
DD
zile
HH
ore
MM
min
SS
sec

Detalii

Data de început:
21 iulie
Data de sfârsit:
27 iulie
Preț:
2750RON
Categorii eveniment:
,
Cui se adresează:

Locație

Râșnov
Râșnov Romania

Formular de înscriere

Completează formularul de mai jos dacă dorești să te înscrii sau doar să primești informații suplimentare despre aceast eveniment.