Loading Events

Tabără de MTB la Meșendorf (seria 2)

18 august - 24 august

In acest an, corturile noastre pentru pasionatii de mountain bike gasesc refugiu la Casa Klein din Mesendorf.
Pasionati fiind de bicicleta, dar si de peisajele frumoase ale Transilvaniei am ales sa ne bucuram alaturi de prietenii nostri de la  TBT Race   de traseele si provocarile zonei.
Transilvania Bike Trails Race (TBT Race)  este un concurs MTB cu startul si finisul la Saschiz, al carui scop este promovarea satelor sasesti (Crit, Mesendorf, Saschiz, Viscri sau Bunesti) si a retelei de trasee de bicicleta ce leaga satele sasesti din zona Tarnava Mare cu Sighisoara si promovarea locurilor, istoriei, naturii, arhitecturii si traditiilor din zona, ce se desfasoara in perioada 14-18 august 2024.
TBT Race este mai mult decat un concurs de mountainbike, este un “festival” al bicicletei care aduce oamenii frumosi in acelasi loc si ii ajuta sa se bucure de frumusetea zonei. In ultimii ani concursului i s-au adaugat elemente culturale, artistice, muzicale, sportive, ateliere, activitati de agrement, favorizand si comercializarea de produse traditional artistice, locale. Tabara de MTB – TBT Camp Mesendorf  completeaza programul activitatilor propuse in cadrul Transilvania Bike Trails.
Am gandit aceasta tabara alaturi de prietenii nostri de la TBT Race, astfel incat tabara de la Mesendorf sa ofere posibilitatea parintilor sa-i trimita pe cei mici la o saptamana de antrenament inainte de cursa din 17 august (prima tabara desfasurandu-se intre 11-17 august), sau sa le prelungeasca vacanta dupa concurs cu inca o saptamana de pedalat alaturi de prieteni de varste apropiate (18-24 august).

PERIOADA 18-24 august 2024 (Duminică – Sâmbătă)
TEMATICA Mountain-bike (MTB)
VÂRSTA 10-17 ani
ACTIVITĂȚI Trasee de mountain-bike în podișul Târnavelor adaptate vârstei și experienței participantilor
Ateliere dedicate reparațiilor de bază (ex: schimbarea camerei în caz de pană, reglarea frânelor, schimbarea corectă a vitezelor)
Ateliere de orientare și prim ajutor.
INSTRUCTORI Pentru fiecare grup de aproximativ șase copii este alocat un instructor Himalaya Travel
CAZARE Locul de campare al Casei Klein, Meșendorf. Himalaya Travel pune la dispoziție corturile pentru această tabără, participanții având nevoie de sac de dormit și izopren.
MASĂ 3 mese/zi și gustări
TRANSPORT Plecarea se face din București, cu microbuze de 9 locuri sau autocar, în funcție de mărimea grupului.
Este asigurat transportul bicicletelor cu remorca de biciclete de la București până la pensiune și înapoi, precum și către punctele de plecare în traseele de mountain-bike.
PREȚ 2740 RON
ÎNSCRIERE Pentru înscriere completați formularul de mai jos sau trimiteți un e-mail la [email protected]

 

Distribuie acest eveniment

10354732
DD
zile
HH
ore
MM
min
SS
sec

Detalii

Data de început:
18 august
Data de sfârsit:
24 august
Preț:
2740RON
Categorii eveniment:
, ,
Cui se adresează:

Formular de înscriere

Completează formularul de mai jos dacă dorești să te înscrii sau doar să primești informații suplimentare despre aceast eveniment.