Loading Events

Tabără la cort în Parcul Național Retezat

18 iulie - 24 iulie

Revenim de fiecare data in Retezat cu mare bucurie…inca de la plecarea din Bucuresti suntem entuziasmati pentru ca stim ce o sa urmeze: o saptamana complet diferita de toate celelalte. O saptamana in mijlocul naturii, in inima padurii, o saptamana petrecuta la cort in care fiecare are rolul sau, fiind cu totii in acelasi timp o echipa. Aici nu avem grija doar de lucrurile personale, avem grija atat de noi insine, cat si de ceilalti. In tabara din Retezat toata lumea participa la activitatile ce tin de organizarea taberei, de la montarea corturilor pana la alimentarea cu apa, spalatul vaselor, etc. Seara glumele se aud din cort in cort, pana cand somnul ne trimite pe toti la culcare.
Retezatul este un colt de rai vizitat de oameni din toata lumea. Desi aparent neschimbat, Retezatul ne asteapta cu ceva nou de fiecare data, la fel de spectaculos si de fascinant. Vai adanci, creste, vai glaciare, marmote care alearga printre stanci, capre negre, cascade si izvoare repezi, si poate in primul rand cele peste optzeci de lacuri glaciare care vazute din creasta par asemenea ochilor unui gigant…toate acestea ne fac sa vrem sa revenim aici in fiecare an.

PERIOADA 18-24 iulie 2024 (Joi – Miercuri)
TEMATICA Drumeție
VÂRSTA 12-17 ani
ACTIVITĂȚI Parcurgerea mai multor trasee marcate din Retezat, de dificultăți diferite (mediu spre dificil)
Jocuri de cunoaștere, jocuri de echipă, comunicare și cooperare, de creativitate, boardgames
INSTRUCTORI Pentru fiecare grup de aproximativ șase copii este alocat un instructor Himalaya Travel
CAZARE Camping Valea Iarului de la Câmpușel. Himalaya Travel pune la dispoziție corturile, participanții având nevoie de sac de dormit și izopren.
MASĂ 3 mese/zi și gustări
TRANSPORT Plecarea se face din București, cu microbuzele sau autocarul, distanța București-Câmpușel parcurgându-se în aproximativ opt ore.
PREȚ 2650 RON
ÎNSCRIERE Pentru înscriere completați formularul de mai jos sau trimiteți un e-mail la [email protected]

Distribuie acest eveniment

7674996
DD
zile
HH
ore
MM
min
SS
sec

Detalii

Data de început:
18 iulie
Data de sfârsit:
24 iulie
Preț:
2650RON
Categorii eveniment:
, , ,
Cui se adresează:

Locație

Parcul Național Retezat
parcul national retezat Romania

Formular de înscriere

Completează formularul de mai jos dacă dorești să te înscrii sau doar să primești informații suplimentare despre aceast eveniment.