Tabara de fotografie si filmare (Isverna), 14-20 iulie 2019

“A fotografia…nu este o meserie. Este un har ascuns al fiecarui om de a spune povesti. Pentru ca noua oamenilor, atat celor mici, cat si celor mari, ne plac povestile, ne plac cartile, ne place sa auzim, dar si sa vedem lumea din jurul nostru. Ne hranim cu povestile, pentru a transmite mai departe ceea ce “a fost odata”. Este vorba despre acel “A fost odata ca niciodata” transpus in imagini, despre aceasta noua dimensiune a povestii pe care o inventam de fiecare data cand privim in jur prin vizorul aparatului. Romania este un taram care ne ofera absolut orice din punct de vedere fotografic, avem munte, deal, campie, mare, locuri in care descoperi atatea culturi si obiceiuri. Locuri care rezoneaza mai mult sau mai putin cu fiecare dintre noi, dar pe masura ce ne aplecam asupra lor, si “ne adancim” in a le cunoaste, ne fac sa revenim pentru a intelege si mai mult. E o sete din care se hraneste de altfel si pasiunea pentru fotografie. In tabara de fotografie de la Isverna vom duce o lupta contra-timp, in care va trebui sa exersam si sa intelegem impreuna ceea ce facem atunci cand apasam butonul magic cu rolul de a “ingheta” timpul.
Doar astfel putem duce povestea fiecaruia dintre noi mai departe pe de-a-ntregul.” (Erik Zollner si Echipa HT)

PERIOADA:  14-20 iulie 2019 (Duminica-Sambata)

VARSTA:  12-17 ani

ZONA:  Satul Isverna (Muntii Mehedinti)

TEMATICA:  Tabara de initiere in fotografie si filmografie

OBIECTIVE:  Scopul principal este acumularea de cunostinte in domeniul fotografiei si filmografiei. Este dedicata atat celor care iau pentru prima data contact cu aparatul de fotografiat, cat si celor care doresc sa faca progrese.

ACTIVITATI:  In fiecare zi vom avea diferite activitati in cadrul unei tematici anume: portrete, peisaj, compozitie, etc. In fiecare dupa amiaza munca fiecaruia va fi analizata si vom vedea ce am gresit si unde am progresat.

CAZAREA:  Pensiunea Steaua Muntilor , satul Isverna. Inaugurata in anul 2015, pensiunea noastra are in total 14 camere (12 duble si 2 triple)

MASA:  3 mese/zi si gustari

PRET:  1.680 RON

INSCRIEREA:  Va puteti inscrie sunand la 0735.131.131 sau trimitand un email la inscrieri@himalayatravel.ro, si este
considerata valida in momentul in care este platit avansul de 300 RON.