Weekend Family, 6-8 martie 2020

Weekend ”Family” ne reuneste pe toti la Poiana Brasov!

Acesta este prilejul prin care puteti petrece un weekend alaturi de copiii dumneavoastra in cadrul cursurilor de schi pe care le vom adapta nivelului fiecaruia. Copii sau parinti, veti beneficia cu totii de cursuri de schi pe parcursul celor 2 zile. Parintii care nu au mai schiat niciodata o pot lua ca pe o provocare, iar cei de nivel mediu si peste, vor face cu siguranta progrese. Copiii vor avea un program separat de-a lungul orelor de schi pentru a-si face prieteni noi, dar si datorita metodei diferite de predare.

Serile ne adunam cu totii in jurul mesei la un pahar de vorba. Va asteptam, cu mic cu mare!

PERIOADA:  6-8 martie 2020 (vineri-duminica)

VARSTA:  8 … 90 ani

CURSUL DE SCHI:  Cursurile de schi sunt dedicate atat parintilor, cat si copiilor. Acestia vor fi impartiti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile dureaza pot dura de la 2-3 ore pe zi pana la 5-6 ore pe zi in functie de disponibilitatea participantilor. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

ALTE ACTIVITATI:   Sambata, dupa orele de schi, intre 17.30 si 19.30, timp de doua ore, copiii vor avea un program dstractiv-educativ alaturi de echipa noastra. Acestea pot fi activitati menite sa le antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului si starea de bine: o plimbare, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, sau o seara tematica.

CAZAREAPensiune ★★★, Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata.

TRANSPORT:  Sunteti asteptati la locul cazarii, vineri, ora 19:00. In cazul in care nu puteti ajunge la locul cazarii cu masina proprie va rog sa ne solicitati ajutorul.

INCHIRIERE ECHIPAMENT:  Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

FOTOGRAFII DIN TABARA: Veti primi fotografii la finalul excursiei

PRET:  700 ron/adult ; 650 ron/copil; 500 ron/adult care nu doreste cursuri de schi (cazare si mese). Detalii referitoare la costul transportului pe cablu veti primi in momentul inscrierii.

INSCRIEREA:

Va puteti inscrie astfel:

  • sunand la 0735.131.131
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta