Cursuri de schi cu echipa HT

– ore individuale și de grup în Poiana Brașov

Copilul vrea la schi, dar nu vrei sa te complici cu rezervari, cazari si prea multa interactiune?

Nici o problema, incepand cu acest sezon de schi il poti lasa cu noi pentru 4 ore de schi (plus o ora pauza de pranz) in Poiana Brasov, timp pe care il poti petrece dupa pofta inimii. De ce in Poiana? Pentru ca cei care o administreaza s-au organizat impecabil in ultimii ani si ne dau increderea ca o vor face si in aceasta iarna. 

Asadar…tu castigi timp pentru tine, iar copilul va ajunge mai stapan pe el, in cadrul unei zile de schi ca-n tabără

Sa nu cumva sa crezi ca nu poti participa si tu! Alatura-te cursului! Ziua de schi este “open”, pentru toata lumea, adulti sau copii. 

De ce să vii la cursurile noastre de schi?

Pentru că investiția cea mai utilă este în nivelul de schi pe care îl ai, și pe care nu poți să-l cumperi de la nici un magazin de echipament. Și pentru că în jurul echipei noastre s-a clădit de-a lungul celor 19 ani de activitate, o comunitate minunată de părinți, copii și prieteni din care ai putea și tu să faci parte!

Cine poate participa?

  • Orice copil (>7ani)
  • Orice adult (<90 ani)
  • Individual sau grupuri de copii/adulți

*cursurile sunt destinate atât începătorilor, cât și celor cu nivel de schi intermediar și avansat.
*prețul cursurilor nu include închirierea echipamentului de schi sau contravaloarea transportului pe cablu pentru cursant (bandă, teleschi, telecaun, gondolă).

Înscrie-te la cursuri!

Ca sa organizam grupe coerente, asa cum ne place sa o facem si in tabere, ar fi ideal sa ne anunti din timp (cu minim saptamana-zece zile inainte).  Alege-ti asadar ziua folosind formularul de mai jos, si te vom contacta noi. Pentru urgente sau informari de ultima ora: 0735.131.131. Te așteptăm cu drag și cu zăpadă :)