• Tabere de echitație

  …și ”natural horsemanship”
  la Ferma Școală Cornățel

  22-28 iunie 2024
  25-31 august 2024

  Înscriere

Tabere de echitație și natural horsemanship

– la Ferma Școală Cornățel, în podișul Hârtibaciului –

22-28 iunie 2024
25-31 august 2024

Tabăra „Echitație și viață la fermă” deschide ușa unui western în toată regulă. Copiii devin acele personaje pe care le-am iubit în filme pentru felul sincer de a interacționa cu caii și cu celelalte animale. Aici, la fermă, vom găsi multe animale domestice: păsări, iepuri, porci, câini și în primul rând cai și ponei. Grajdul cailor este un loc aparte prin prezența unor cai de sport românești, pur sânge arab, alături de ponei și de măgari. Cu o parte din ei ne vom face și noi inițerea în călărie. Fermă are patru hectare ce adăpostesc acest univers domestic în care animalele au crescut alintate de vizitatorii fermei. Pe o suprafață extinsă a fermei, administratorii au dat frâu liber imaginației și inimii de copil și au conceput cele mai năstrușnice locuri pentru distracție, circuit de carturi cu pedale, plimbări cu tractorul, Park Adventure în hambar și pernă de sărituri pentru copii.

Tabăra de echitație are ca tematică familiarizarea cu lumea animalelor, în mod special a cailor. Ferma Școală Cornățel își desfășoară activitatea printr-un ONG care se ocupă de protecția animalelor mari (cai, ponei, măgări) și de pregătirea acestora pentru a interacționa cu copiii. Este o ocazie excelentă pentru copii de a interacționa cu lumea animalelor.


Vârsta: 8-12 ani

Perioade:

 • 22-28 iunie 2024
 • 25-31 august 2024

Cazare: Pensiunea ”Ferma Școala Cornățel” ★★★, DJ 106, Agnita, Nr. 215, 557212 Cornățel. Pensiunea dispune de camere de 3 sau 4 locuri, cu baie proprie.

Mese: 3 mese/zi + gustări

Transport: cu autocarul

Preț: 2830 RON

Întrebări și răspunsuri:

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.