” …schiul cu cei mici…este de fapt o poveste, nu este vorba despre acele cursuri serioase la care vă așteptați probabil. Pentru că ei sunt mici și pentru că se plictisesc ușor, pentru că au și ei multe de spus, despre schi și nu numai, pentru că nu se pot concentra o perioadă lungă de timp (tocmai de aceea ei nu încep școala mai devreme de 6-7 ani), iar atunci noi ne transformăm din instructori în animatori, din animatori în babysitteri și din babysitteri din nou în instructori. ”  Blog HT

Vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani reprezintă perioada din viața copilului în care au loc progrese remarcabile. Prin taberele propuse de noi, încercăm să aducem o contribuție dezvoltării celor mici, dincolo de cadrul educației formale de la grădiniță și clasa zero. Activitatea dominantă la această vârstă este jocul, pe care și noi îl vom exploata în toate formele pentru a-i face pe copii să revină acasă mai autonomi, mai comunicativi, și de ce nu, mai responsabili. Nu este prea devreme să îi implicăm pe micii preșcolari în activități outdoor, să le insuflăm dragostea pentru natură și pentru munte. Odată făcut pasul ”plecatului de acasă”, restul va veni de la sine sub forma unei frumoase și memorabile povești. Metoda aleasă în tabăra de schi pentru copii preșcolari este bazată pe joc, astfel copii sunt mult mai receptivi și deschiși la jocul “de-a alunecatul”. Pe blogul nostru avem un articol unde puteți găsi câteva recomandări utile în cazul în care vă trimiteți copilul în prima lui tabără. Îl puteți găsi aici și sperăm să vă fie de ajutor.

Copiii preșcolari reprezintă o categorie aparte pentru noi, datorită atenției speciale de care au nevoie. Pentru ei folosim metode de predare adaptate vârstei, atât la învățarea tehnicii schiului, cât și la activitățile de după schi. Această primă tabără este un moment important pentru cei mici. Suntem foarte atenți la fiecare detaliu, ca fiecare activitate să fie pe placul lor, astfel încât atmosfera din tabără să-i ajute să prindă drag de schi, munte … și de tabere, bineînțeles. Metoda aleasă pentru cursurile de schi este bazată pe joc, astfel copiii sunt mult mai receptivi și deschiși la jocul “de-a alunecatul” :)

Cazare

Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov

Mese

În fiecare zi asigurăm  trei mese (mic dejun, prânz şi cină), iar între ele sunt pauzele de gustări în care cei mici primesc fructe, biscuiţi, ceai. Mâncarea este gătită zilnic, proaspătă, meniul este ales în funcție de perferințele copiilor și pe baza experienței noastre.

Instructorii

La fiecare grup de 4-5 copii este alocat un instructor, astfel supravegherea se poate face detaliat pentru fiecare în parte, iar nevoile celor mici sunt gestionate în mod individual. Supravegherea este permanentă.  Grupul de instructori este cazat în aceeaşi pensiune cu cei mici. Detalii despre noi puteti gasi aici: http://himalayatravel.ro/echipa-himalaya/

Tabere de schi pentru copii preșcolari

sezon 2022-2023

NumePerioada LocatiaCazareaVARSTAPRET
Preșcolari I15-20 ian. 2023Poiana BrașovCasa Saxonia5-7 ani 2190 RON
Preșcolari II26 feb. - 3 mar. 2023Poiana BrașovCasa Saxonia5-7 ani 2190 RON
Preșcolari III4-9 mar. 2023 Poiana BrașovCasa Saxonia5-7 ani 2190 RON

Formular de înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.