• Vacanța de iarnă la Saalbach Hinterglemm

  2-7 ianuarie 2024
  8-17 ani

  Înscriere

Vacanța la schi în Saalbach

2-7 ianuarie 2024

Îi invităm pe copii să-și înceapă anul cu o vacanță în paradisul schiului, un domeniu imens ce conecteaza localitatile Saalbach, Hinterglemm, Leogang și Fieberbrunn.

Perioada este 2-7 ianuarie 2024 și se suprapune peste vacanța școlilor de stat.

Cu 270 de kiometrii de pârtii deservite de peste 70 de instalații de transport pe cablu, Saalbach-ul satisface exigențele oricărui pasionat de schi, atât din punct de vedere al calității pârtiilor cât și al diversității.

Zboruri:

02.01.2024 Otopeni 12:55 Munchen 14:00

07.01.2024 Munchen 09:00 Otopeni 12:10

Cazare: Jugendpension Müllauerhof (localitatea Saalbach)


Preț: 1430 EUR

Prețul include:

 • Bilet de avion Lufthansa (București-Munchen-București), cu taxe de aeroport incluse
 • Bagaj de cală (inclusiv echipament de schi), bagaj de mână
 • Transfer de la aeroport la cazare și retur
 • Cazare cu mic dejun și cină
 • Cursuri de schi alături de instructorii echipei Himalaya Travel
 • Activități de după amiază
 • Skipass

Alte detalii:


CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va fi susținut de instructorii Himalaya Travel. În prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecăruia în funcție de care vom alcătui grupele (aprox. 5-7 copii/grupă). Participanții pot trece de la o grupă la alta în funcție de reevaluările zilnice făcute de instructori. Vom fi pe pârtie la aprox. 9:30 dimineața și vom schia până la aprox. ora 16.00, cu o pauză în jurul orei 12.00. Condiția de participare în tabăra de schi din Austria este ca schiorul să aibă un nivel mediu sau avansat, respectiv să poată coborî autonom cu schiurile paralele o pârtie roșie (de dificultate medie).

În taberele din Austria sunt bineveniți snowboarderii cu nivel peste mediu sau avansat. Prin nivel “peste mediu” înțelegem că aceștia pot face viraje atât cu fața cât și cu spatele la vale. Snowboarderii care doresc să participe la această tabără trebuie să poată coborî autonomi o pârtie roșie (de înclinație medie) în viraje. Pentru această tabără nu garantăm prezența unui instructor dedicat pentru snowboarderi, astfel încât participanții pe snowboard pot însoți grupele de schiori, fiind integrați în acestea în funcție de nivelul lor.

SKIPASS: Skipass-ul este asigurat pentru toate zilele de schi și este inclus în prețul taberei.

MASA: Avem asigurate 2 mese pe zi (micul dejun la ora 8:00 și  cina la 20:30).

TRANSPORT: avion pe ruta București-Munchen-București și transfer de la aeroport la cazare și retur.

SKIBUS: Skibussul are stație în apropierea fiecăreia dintre locațiile noastre și ne duce în 10-15 minute la pârtii.

TRANSPORTUL BAGAJELOR:

Biletul de avion include bagajul de cală (aprox. 20 kg), echipamentul de schi precum și un bagaj de mână.
Transportul bagajelor precum și al echipamentului personal de schi se face exclusiv cu avionul.
Echipamentul de schi va fi transportat în huse de schiuri și clăpari.

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT:
Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clăpari, bețe) pot închiria de la fața locului sub îndrumarea personalului nostru. Preț: vezi mai jos capitolul “Extracosturi”.

ACTE NECESARE:

1. Pașaport valabil sau carte de identitate în baza căreia s-a emis biletul de avion
2. Împuternicire notarială din partea ambilor părinți în dublu exemplar pe numele instructorului însoțitor în avion, semnată de ambii părinți prin care aceștia certifică faptul că sunt de acord ca minorul să iasă din țară însoțit de adultul respectiv, cu specificarea adresei de la cazarea din Austria precum și a traseului până acolo: București – Munchen (Germania) – Austria și retur
3. Adeverință medicală în care se precizează că participantul este ”apt pentru efort fizic”

4. Asigurări:

I. Asigurare de călătorie în străinătate care trebuie să includă schiul – recomandăm polița MY SAFE FULL de la Mondial Assistance, care include și acoperire de răspundere civilă personală (max. 50.000 RON – aprox. 10.000 EUR). Polița poate fi încheiată direct de Dvs în pagina aceasta sau ne puteți solicita ajutorul pe email [email protected] sau telefonic 0742.124.464. Pentru asigurări de răspundere civilă cu sume asigurate mai mari vă puteți adresa la [email protected] și vi se va emite o poliță de asigurare de răspundere civilă separată

II. Asigurare storno (recomandată, nu obligatorie) – TURIST PLUS PREMIUM, Generali Romania. Pentru că există situații în care pur și simplu copilul nu mai poate pleca în tabără ca urmare a survenirii unor evenimente neprevăzute (îmbolnăviri, accidentări, etc.). Emiterea poliței se face în primele 3 zile lucrătoare de la data rezervării sau plata parțială sau integrală a serviciului turistic – ne puteți solicita ajutorul pe email [email protected] sau telefonic 0742.124.464

EXTRACOSTURI:

Intrare piscină (opțional): 10 EUR/pers.
Închirerea echipamentului de schi: 80-150 EUR/pers. Prețurile sunt aproximative și diferă în funcție de nivelul de performanță al echipamentului.
Pentru masa de prânz care va fi servită pe pârtie vă recomandăm un buget de 15-20 EUR/zi.

Completează formularul de mai jos dacă vrei să te înscrii sau să primești mai multe informații despre orice tabără de schi din Austria!

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.