Ture de o zi și tabere în toamna 2022

septembrie – decembrie

Toamna vine odată cu momentul reîntâlnirii colegilor și cu răcoarea ce face aerul din oraș ceva mai respirabil. În același timp, la munte vremea e ideală pentru drumetii, iar noi abia așteptăm să profităm de aerul clar și de pădurile colorate. E timpul să ne revedem pe munte și să ne bucurăm de tot ce are natura mai frumos de oferit: culoare, limpezime, vreme bună şi stabilă.

Ce v-am pregătit:

  • Turele de o zi cu plecare din București.

Pentru turele de MTB nu ne depărtăm prea tare, pentru că avem pe unde pedala și în apropierea Bucureștiului. Mergem la Cernica și Comana, precum și la Câmpina. Pentru turele de drumeție montană Subcarpații Buzăului ne așteaptă cu formațiunile spectaculoase ale trovanților de la Chiojdu, cu vîrful Ciucaș din masivul omonim, precum și cu o drumeție pe la poalele versantului nordic al Bucegilor, la Diham, Pichetul Roșu, și Poiana Izvoarelor.

Toate aceste ture de o zi au loc in zilele de weekend ale lunilor octombrie și noiembrie.

  • Taberele din vacanța de toamnă (23-29 octombrie)

Conform calendarului anului școlar 2022-2023, toți elevii au vacanță în săptămâna 22-30 octombrie. Îi așteptăm într-o tabără al cărui concept l-am întors pe toate fețele până a ieșit „Descoperă la pas Țara Bârsei”, o tabără de explorare a depresiunii Brașovului și a munților care o înconjoară prin orașe, sate și poteci de munte. Ați fi mirați să vedeți câte sunt încă de văzut aici, chiar și pentru cei care cunosc deja zona. Totul este să ai ghizii potriviți, iar noi ne-am făcut temele cum trebuie! Cei mai hotărâți ”pitici” de la grădi și din clasa pregătitoare sunt așteptați în tabăra ”Fall into Winter” de la Râșnov, unde avem treabă cu ghindele, dovlecii, murăturile, cu ”olimpiada distracției” întinsă pe o săptămână și tot ce știți că mai facem în taberele dedicate preșcolarilor.

  • Mini-tabăra de drumeție de la Măgura (vacanța de 1 Decembrie)

Pentru că 2 decembrie este oficial zi liberă, ne-am ales cu o mini-vacanță în toată regula pe care o vom petrece la Măgura (la Villa Hermani ), de miercuri după amiază (30 noiembrie) până duminică (4 decembrie) . ”Mica Elveție” ne așteaptă cu Bucegii proaspăt ninși pentru o săptămână pe traseele turistice de la poalele Craiului.

Cam atât. Vă așteptăm!

Înscrie-te la unul din evenimentele din această toamnă!

NumeDataZiuaVârstaPreț
Tură MTB la Comana12-Nov-2022sâmbată8-17 ani 200 RON + transport
Drumeție la Diham și la Poiana Izvoarelor13-Nov-2022duminică8-17 ani 200 RON + transport
Mini-tabăra de drumeție la Măgura (Hermani)30-Nov-22/4-Dec-22miercuri - duminică8-17 ani 1930 RON