Ture de o zi

de drumeție și mountain-bike

Ture de o zi în toamna 2023

Nr.TematicaDenumirea tureiDataVârstaPreț
15

Drumeție în Șaua Strunga și pe Vârful Bătrâna

18 noiembrie 2023 (sâmbătă)8-17 ani 200 RON + transport

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Dacă vrei să descoperi frumusețea potecilor marcate și nemarcate, atunci poți apela cu încredere la noi.

Ghizii noștri montani autorizați te pot duce aproape oriunde în Bucegi, Piatra Craiului, Ciucaș, Făgăraș, Retezat, și nu numai, în ture pentru adulți mai ușoare sau mai serioase, de trekking, pe văi alpine, cu bicicleta sau la cățărat. Te consiliem în achiziționarea de echipament montan, îți facem planul de antrenament și îți livrăm o colecție de experiențe memorabile numai bune de povestit nepoților.

Dacă tu nu ai un plan cu tine, atunci îți facem noi unul, trebuie doar să pui mâna pe telefon și să ne suni!

Amintiri din turele trecute

Dolomiti 2018. Siamo tornati!

Cand Mont Blanc devenise deja un munte la moda (acesta a fost cucerit in 1786 de Jacques Balmat si Dr. Paccard), lumea dolomitica era inca complet necunoscuta. Valul ignorantei a inceput sa fie eliminat ...
tabara dolomiti

Confesiuni la final de tură în Dolomiți

/
Nu toată lumea are capacitatea de a înțelege pe deplin secretele muntelui. Mulți văd vârfurile ca pe niște blocuri goale, stâlpi de piatră fără nicio valoare, mase de pietre inutile, apărute ici și colo din capriciile vremii...
pe negoiu

Din nou în Făgăraș. Pe Negoiu

/
Am petrecut sfarsitul lunii iulie, mai exact zilele 29, 30 si 31, in Fagaras intr-o tura in zona Balea-Negoiu...
David Neacsu Piatra Craiului

În Împărăția Craiului cu David Neacșu

/
Aș vrea să spun multe despre weekendul ce tocmai a trecut,…
Excelent
Pe baza 49 recenzii
Irina Ceausu
Irina Ceausu
2021-09-05
Dintre toate taberele in care am fost,cu himalaya mi a placut cel mai mult.Instructorii ne au pus mereu pe primul loc,ne au respectat si ne au facut toate poftele.Am mers si pe munte,iar seara ne am adunat cu totii la focul de tabara unde am cantat si am povestit.Imi doresc sa revin cat mai curand.
Mircea Popescu
Mircea Popescu
2021-08-31
Very professional, fun, and engaging. First camp for our kids (5&7 yo) and they totally loved it! Will definitely send them again with Himalaya!
Matei Traistaru
Matei Traistaru
2021-08-25
Recomand fara ezitare! Atat magazinul cat si taberele organizate pt copii. Vara&iarna.
Razvan Stoica
Razvan Stoica
2021-08-22
Fiul meu a fost in tabara de mountain bike si a fost foarte incantat de activitatile pe care le-au facut, de instructori de la care a învățat multe despre acest sport, de colegii de tabara printre care si-a facut prieteni noi, de traseele pe care a fost si de organizare in general. Va reveni cu placere si in alte tabere. Recomand aceasta agentie si taberele de cinci stele.
Mihaela Livia Andrei
Mihaela Livia Andrei
2021-08-22
Nemaipomenit de incantat a venit fiul meu din tabăra Hymalaia și abia așteaptă sa revină. Oamenii deosebiți au avut mare grija de copii, i-a învățat lucruri noi, mișcare în aer, natura.. Ce poate fi mai frumos. Recomand cu căldură!