Weekend family

Evenimentele Weekend Family au apărut în urma dorinței unor părinți de a-i însoți pe copii în tabără. Considerăm că tabăra le este destinată exclusiv copiilor, ea fiind o oportunitate că aceștia să facă un pas spre independență, să se integreze, să comunice și să se bucure alături de ceilalți copii. 

Propunem totuși un weekend în care părinții pot participa alături de copiii lor la o “mini-tabără”, unde sunt așteptați la cursurile de schi atât cei mici, cât și cei mari. Ne vom împărți în grupe separate – adulții cu adulții și copiii cu copiii, în primul rand datorită metodicii diferite de predare. Cursurile sunt susținute de instructorii Himalaya Travel și sunt dedicate atat începătorilor, cat și intermediarilor sau avansaților. Grupele de curs vor fi organizate în funcție de nivelul de cunoștințe al participanților.

Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov, la 15 minute de mers cu mașina de pârtiile din Poiana Brașov. În cazul în care nu puteți ajunge la locul cazării cu mașina proprie, va rugam să ne solicitați ajutorul. Activitățile de după schi sunt menite să ne antreneze echilibrul, comunicarea, simțul umorului și starea de bine (plimbări, jocuri, concursuri, ateliere de creație, seri tematice etc).

Un alt aspect din cadrul evenimentului Weekend Family este că puteți cunoaște Echipa Himalaya Travel și că putem sta la un pahar de vorbă după ziua de schi, într-un altfel de cadru decât la telefon sau pe email. 

Vă așteptăm să petrecem un sfârșit de săptămână plin de zăpadă și voie bună!