AUSTRIA – Stubai, 16-23 februarie 2019 (vacanta scolilor particulare)

Pentru aceasta saptamana, care se suprapune peste vacata mai multor scoli particulare din Romania, am ales sa mergem intr-una din destinatiile noastre traditionale: Stubai.
Aici ne vom bucura de-a lungul celor sase zile de skipass de cel mai extins ghetar din Austria: Stubaier Gletscher (1750-3200 m) .
Cu cei 110 kilometrii de pârtii, domeniul schiabil Stubaier Gletscher a fost desemnat ca fiind cel mai prietenos din Austria, in mod special pentru familii si copii.
PERIOADA: 16-23 februarie 2019 (sambata-sambata)
VARSTA: 8-17 ani
CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
SKIPASS: Skipass-ul pentru Stubaier Gletscher este asigurat pentru 6 zile si inclus in pretul taberei
CAZAREA: Pensiune de 3* (Kristall Pension), rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare). Aceasta se afla in Neustift, aproape de ghetar, in camere si apartamente.
MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).
TRANSPORT: Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Tarom pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS: Statia de skibuss se afla in fata pensiunii, astfel ajungem in 15 minute la partii.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA: Avem piscina la cativa km de noi, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET: 1120 EUR
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0722.474.317
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro