Drumețiile montane sunt cu siguranța cele mai la îndemână “plimbări” pe care le putem face pentru a ne conecta cu natura, a ne bucura de peisajele Carpaților și nu numai, dar și pentru a cunoaște și învăța despre faună și floră.

În taberele noastre de drumeție montană accentul este pus pe explorarea traseelor montane clasice, marcate, dar și a celor mai puțin ”bătute”, petrecând aproape tot timpul în aer curat, înconjurați de brazi, bujori de munte și multă voie bună. Copiii vor deprinde cunoștințe despre marcajele traseelor turistice, despre cum se pot orienta cu harta și busola, dar și despre echipamentul necesar în drumeție.

Toate aceste cunoștințe se împletesc cu jocurile, poveștile și cântecele la foc de tabără, totul transformându-se într-o experiență personală memorabilă.

Fie Retezat, Făgăraș, Apuseni sau Piatra Craiului, am ales locații unde să ne putem desfășura activitățile cu ușurință și acces rapid la poteci, rezervații și arii protejate. Vom alege traseele în funcție de condiția fizică a fiecărui participant precum de condițiile meteorologice din perioada desfășurării taberei.

Ghizii noștrii vor avea grijă ca siguranța copiilor să fie pe primul loc, făcându-i pe aceștia să se îndrăgostească de munte, să își regăsească liniștea departe de agitația urbană și să-și dorească să revină în taberele organizate de noi unde se lasă cu prietenii noi de fiecare dată!

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Tabere de drumeție montană în vara 2024

Vreau să aflu mai multe despre tabere