• Tabere de vară 2024

    Taberele de vară se desfășoară în mijlocul naturii pe care o explorăm la pas, cu bicicleta, prin jocuri de echipă și activități educative.

    Vezi taberele mai jos!
Taberele de vară s-au născut din pasiunea noastră pentru munte, pe care l-am explorat în multe forme, de la drumeții la ture de bicicletă și ieșiri la cățărat. Practicând noi înșine aceste sporturi, ne-a fost la îndemână să transmitem mai departe copiilor, adolescenților sau adulților care ne-au însoțit câte ceva din bucuria pe care ne-a adus-o muntele, din creasta Pietrei Craiului până în satele Văii Cernei sau în peșterile Apusenilor.

În 2024 vacanța de vară se întinde de la 22 iunie până la 8 septembrie iar tematicile principale ale taberelor sunt mountain biking-ul, drumeția, escalada și echitația. Taberele de tip treasure hunt sunt de inițiere în activitățile outdoor, iar tabăra de fotografie se adresează celor preocupați de latura artistică.

Taberele de vară au în general un caracter sportiv, dar el se împletește cu jocul, cu activitățile distractive și de echipă, și cu tot ce înseamnă o comunitate de părinți și de copii construită în peste 20 de ani. Te așteptăm și pe tine să faci parte din ea!

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Tabere de vară 2024

Următoarele tabere

Vreau să aflu mai multe despre tabere