Iata ca ne apropiem de finalul sezonului, rezervat celor mai pasionati dintre schiori pe ghetarul de la Pitztal. Ne asteapta 37 de kilometrii de pârtii ȋntre 1.740 – 3.440 de metri altitudine, cu o panoramă minunată a vârfurilor din jur.

PERIOADA: 8-14 apr. 2023 (sambata-vineri)

VARSTA: 8-17 ani

ZONA: Tyrol, Pitztaler Gletscher

CURSUL DE SCHI: Cursul de schi se va desfasura de-a lungul a 5 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 5-7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).

In taberele din Austria sunt bineveniti snowboarderii cu nivel peste mediu sau avansat. Prin nivel “peste mediu” intelegem ca acestia pot face viraje atat cu fata cat si cu spatele la vale. Snowboarderii care doresc sa participe la aceasta tabara trebuie sa poata coboari autonomi o partie rosie (de inclinatie medie) in viraje. Pentru aceasta tabara nu garantam prezenta unui instructor dedicat pentru snowboarderi, astfel incat participantii pe snowboard pot insoti grupele de schiori, fiind integrati in acestea in functie de nivelul lor.

SKIPASS: Skipass-ul este asigurat pentru 5 zile si inclus in pretul taberei

CAZAREA: Pensiunea Haus Tyrol, St. Leonhard im Pitztal in camere de 2, 3 sau 4 locuri

MASA: Avem asigurate 2 mese pe zi (ora 8:00 si 20:30).

PLECARE: Zbor Lufthansa, LH1651 (Bucuresti 12:45-Munchen 13:50)

INTOARCERE: Zbor Lufthansa, LH1652 (Munchen 15:45- Bucuresti 18:45)

TRANSPORT: cu avionul pe ruta Bucuresti-Munchen si cu transferul de la aeroport la cazare.

TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore).

SKIBUS: Skibussul are statie in apropierea pensiunii si ne duce in 10-15 minute la partii.

TRANSPORTUL BAGAJELOR:
Biletul include bagajul de cala (aprox. 20 kg), echipamentul de schi precum si un bagaj de mana.
Transportul bagajelor precum si al echipamentului personal de schi se face exclusiv cu avionul.
Echipamentul de schi va fi transportat in huse de schiuri si clapari.

INCHIRIERE ECHIPAMENT:
Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru. Pret: vezi mai jos capitolul “Extracosturi”.

ACTE NECESARE:

1. Pasaportul valabil sau buletinul in baza caruia s-a emis biletul de avion
2. Imputernicirea notariala din partea ambilor parinti in dublu exemplar pe numele instructorului insotitor in avion, semnata de ambii parinti prin care parintii certifica faptul ca sunt de acord ca minorul sa iasa din tara insotit de adultul respectiv, cu specificarea adresei de la cazarea din Austria precum si a traseului pana acolo: Bucuresti – Munchen (Germania) – Austria
3. Adeverinta medicala in care se precizeaza ca participantul este ”apt pentru efort fizic”.

4. Asigurari:

I. Asigurare de calatorie in strainatate care trebuie sa includa schiul – recomandam polita MY SAFE FULL de la Mondial Assistance, care include si acoperire de raspundere civila personala (max. 50.000 RON – aprox. 10.000 EUR). Polita poate fi incheiata direct de Dvs in pagina aceasta sau ne puteti solicita ajutorul la [email protected] sau 0742.124.464. Pentru asigurari de raspundere civila cu sume asigurate mai mari va puteti adresa la [email protected] pentru o polita de asigurare de raspundere civila separata.

II. Asigurare storno (recomandata, nu obligatorie) – TURIST PLUS PREMIUM, Generali Romania. Pentru ca exista situatii in care pur si simplu copilul nu mai poate pleca in tabara ca urmare a survenirii unor evenimente neprevazute (imbolnaviri, accidentari, etc.) Emitere polite: in primele 3 zile lucratoare de la data rezervarii sau plata partiala sau integrala a serviciului turistic – ne puteti solicita ajutorul la [email protected] sau 0742.124.464

PRET: 1380 EUR

EXTRACOSTURI:

Intrare piscina (optional): 10 EUR/pers.
Inchirerea echipamentului de schi: 80-150 EUR/pers. Preturile sunt aproximative si difera in functie de nivelul de performanta al echipamentului.
Pentru masa de pranz care va fi servita pe partie va recomandam un buget de 15-20 EUR/zi.

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.