Povești din vacanță

Vacanţaaa!! În sfârşit o pauză de la şcoală!

Am fugit din Bucureştiul ploios şi am venit la Azuga, unde am fost întâmpinaţi cu ninsoare şi soare.

Obosiţi de la şcoala, ne-a luat ceva mai mult până ne-am instalat şi ne-am ales colegii, paturile, dulapurile. După amiază am ieşit la pârtie să probăm si sa regalam echipamentele. La lumina nocturnei boarderii începători  au probat placa şi au alunecat pentru prima dată. A fost palpitant, iar prima căzătură a fost motiv de râs pentru toată lumea. Schiorii au fost impartiti in trei grupe: incepatori, intermediari si avansati.

În pregătirea concursului de talente fetele au inventat o nouă funcţie: stizoare, care înseamnă stilista şi regizoare.

Duminica, 1 februarie

A doua zi de schi a fost cam greu cu răbdarea la rând la instalaţii, dar a meritat!
Seara am ieşit la bulgăreală, apoi  Tibi a tinut un curs despre echipament: cum să ne îmbrăcăm, să ne încălţăm şi cum să ţinem beţele. Vom vedea azi ce au reţinut cei mici :)

Luni, 2 februarie

Plecarea la pârtie continuă să ridice anumite dificultăţi, mai ales când clăparul drept nu vrea să intre în piciorul stâng, dar învăţăm!
A fost o zi de schi extrem de productivă: am început să urcăm cu gondola, iar începătorii au trecut la baby schi. Fiecare urcare era aşteptată cu sufletul la gură şi numărată cu exactitate.
Cel mai entuziasmat a fost David, care ajuns acasă a strigat entuziasmat: „Mamăăă! Să vezi ce fel am căzut azi! Zici că eram un avion!”
Pentru că se citea oboseală pe chipul tuturor am rămas în cabană şi ne-am jucat, am creat poveşti, am fost statui, ne-am făcut declaraţii şi ne-am amuzat.
Dimineaţă abia s-au putut da jos din pat. Sperăm că vor mai avea energie şi pentru tubbing!

Marti, 3 februarie

A fost o zi minunată! Vremea a ţinut cu noi, zăpada numai bună, doar cozile ne mai încetineau. Azi in parcare erau reprezentanţi din toate zonele ţării. După cum am intuit de dimineaţă,  a fost o zi grea. La ora 1 şi jumătate toată lumea plângea de oboseală la baza pârtiei. La prânz a fost o linişte totală în cabană.
Ne-am adunat puterile şi seara am ieşit la snowtubing. Am colectat la final 20 de perechi de obraji îmbujoraţi şi 20 de zâmbete largi!
După cină ne-am relaxat cu cozonaci secuieşti şi o tură de magazin!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *