rasnov mtb

 

Râșnov MTB I, 17-23 iunie 2017, >7 ani

 

La mijloc de iunie ne reunim la Râșnov, unde vom călători timp de o săptămână pe două roți prin locuri binecunoscute nouă. Poziționat strategic între munți, dar în același timp într-o zonă cu mici denivelări din sud-vestul Depresiunii Brașov, Râșnovul este punctul de plecare atât pentru trasee ușoare, cu diferențe mici de nivel, cât și mai dificile, cu pantă mare, pentru cei avansați. Așadar este loc pentru toată lumea, de la începători la avansați. Pornind de pe valea Ghimbășelului, de la 650m altitudine putem să ne îndreptăm în orice direcție, având ce vedea și ce cunoaște.

PERIOADA: 17-23 iunie 2017 (sâmbătă – vineri)

VÂRSTA: 7-17 ani

TEMATICA: Mountain-bike (trasee de bicicletă pe drumuri forestiere şi poteci de munte)

ZONĂ: Râșnov

CAZARE: Pensiune de 3 stele rezervată doar pentru noi, vom sta cazați în camere de două și trei locuri. Avem asigurate trei mese pe zi și gustări, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă.

TRANSPORT: Transport București-Brașov / Brașov – București cu trenul rapid, de la gară vom fi preluați de un microbuz care ne duce în 20 minute la pensiune. Vom transporta cu microbuzul  bicicletele personale ale copiilor şi bagajele lor.

ACTIVITĂŢI:

  • Parcurgerea traseelor de mountain-bike din împrejurimile Râșnovului.
  • Concursuri de tir cu arcul, folosirea busolei precum și a hărții, ateliere de orientare în mediul montan, înot, drumeții, jocuri de echipă, ateliere de creație, foc de tabără, etc.
  • Copiii vor fi împărțiți in grupe de inițiere, intermediari și avansați

PETRECERE ȘI PREMIERE: Ultima seară a taberei o vom petrece cu premierea (diplome şi medalii), distracție și voie bună.

FOTOGRAFII ȘI UPDATE: Veți primi fotografii pe parcursul și la finalul excursiei. Puteți vedea AICI câteva fotografii din tabăra ”Râșnov MTB” 2016

PREŢ: 1480 RON

**Preţul include: transportul copiilor şi al bicicletelor, cazare 6 nopţi, trei mese/zi şi gustări, activităţi, intrare la Paradisul Acvatic, instructori-ghizi, diplome, medalii, premii

**Preţul nu include închirierea mountain-bike-ului în cazul în care participantul nu deţine bicicletă proprie (închirierea unei biciclete costă 60 RON/zi, se vor lua în calcul 5 zile de închiriere). În cazul în care aveţi mountain-bike personal vom asigura transportul acestuia.

Ne rezervăm dreptul de a schimba sau înlocui traseele și activitățile propuse pentru această tabără în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, prioritară fiind pentru noi siguranța grupului

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
  • apelează +40722474317 (Luciana Laudoniu) sau
  • completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!