TBT Camp Meșendorf

tabără de mountain bike prin satele săsești

6-12 august 2023
13-19 august 2023
10-17 ani

TBT Camps Meșendorf – tabere de mountain-bike

– tabere la cort asociate evenimentului Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) din 13 august –

6-12 august 2023
13-19 august 2023
10-17 ani

Anul acesta avem o locație nouă pentru taberele de MTB desfășurate în luna august și anume Casa Klein din Meșendorf, unde vom campa ambele noastre tabere.

Pasionați fiind de bicicletă, dar și de peisajele frumoase ale Transilvaniei am ales să ne bucurăm alături de prietenii noștri de la TBT Race de traseele și provocările zonei. 

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB cu startul și finișul la Saschiz, al cărui scop este promovarea satelor săsești (Criț, Meșendorf, Saschiz, Viscri sau Bunești) și a rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara și promovarea locurilor, istoriei, naturii, arhitecturii și tradițiilor din zonă, ce se desfășoară în perioada 09-15 august 2023.

TBT Race este mai mult decat un concurs de mountainbike, este un “festival” al bicicletei care aduce oamenii frumoși în același loc și îi ajută să se bucure de frumusețea zonei. În ultimii ani concursului i s-au adăugat elemente culturale, artistice, muzicale, sportive, ateliere, activități de agrement, favorizând și comercializarea de produse tradițional artistice, locale. Tabăra de MTB – TBT Camp Meșendorf completează programul activităților propuse în cadrul Transilvania Bike Trails. Puteți găsi întreg programul aici.

Am gândit această tabără alături de prietenii noștri de la TBT Race, astfel încât tabăra de la Meșendorf să ofere posibilitatea părinților să-i trimită pe cei mici la o săptămână de antrenament înainte de cursa din 13 august (prima tabără desfășurându-se între 6-12 august), sau să le prelungească vacanța după concurs cu încă o săptămâna de pedalat alături de prieteni de vârste apropiate (13-19 august).

Perioade:

  • 6 – 12 august 2023
  • 13 – 19 august 2023

Vârsta: 10-17 ani

Activități:

– Trasee de mountain-bike în podișul Târnavelor
– Ateliere dedicate reparațiilor de bază, de orientare și prim ajutor

Cazare: Locul de campare al Casei Klein, Meșendorf 42, 507037. Himalaya Travel pune la dispoziție corturile pentru această tabără, participanții având nevoie de sac de dormit și izopren.

Mese: 3 mese/zi și gustări

Transport: București – Meșendorf și retur, cu autocar/microbuze 8+1

Preț: 2480 RON

Informații utile

Bicicleta copilului – achiziție sau închiriere?

Un articol despre motivele pentru care orice copil merită să aibă bicicleta sa!

Mic îndrumar pentru achiziția bicicletei de munte

Nu avem pretenția că noi am inventat roata, deci vă spunem din start că în cele de mai jos veți găsi o compilație ...
mtb

Despre nivelul necesar participării la taberele de MTB

Un copil care doreste sa participe intr-o tabara de MTB trebuie sa stie sa mearga pe bicicleta, si sa se descurce cu bicicleta la mersul prin parc....

Mic îndrumar de pregătire pentru tabăra de mountain-bike

De ce echipament e nevoie, cum pregătim bicicleta, ce haine sunt potrivite?

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.