Tabere de mountain-bike în vara 2024

Taberele de mountain bike reprezintă ocazia de a îmbina mersul pe bicicletă cu bucuria descoperirii celor mai frumoase locuri din natură. Vom explora și în această vară Podișul Mehedinți, ne vom bucura de peisajele încărcate de istorie dintre Bucegi și Piatra Craiului, drumurile forestiere de la poalele Făgărașului sau malurile insulei Thassos. 

Obiective:

  • Familiarizarea cu mersul pe bicicletă pe drumuri neasfaltate și poteci
  • Explorarea zonei pe bicicletă în afara drumurilor circulate
  • Îmbunătățirea tehnicii
  • Dobândirea deprinderilor de orientare în teren
  • Dezvoltarea spiritului de echipă și a respectului pentru natură

Condiții de participare: 

  • Copilul trebuie să știe să meargă pe bicicletă, chiar dacă plimbările s-au limitat la parcul din oraș. Pentru inițierea în MTB am creat cursurile din parcul Titan, la care sunt bineveniți începătorii.
  • Este recomandat ca participanții să mai fi mers pe bicicletă înainte de tabără sau măcar în anul desfășurării taberei.

Copiii vor fi împărțiți pe grupe de către instructori, apoi se va urmări ca fiecare grupă în parte să evolueze din punct de vedere al tehnicii și condiției fizice. 

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Amintiri

Informații

Bicicleta copilului – achiziție sau închiriere?

Mic îndrumar pentru achiziția bicicletei de munte

Despre nivelul necesar participării la taberele de MTB

Mic îndrumar de pregătire pentru tabăra de mountain-bike

Testimoniale

Tabara de MTB de la Sirnea

11/07/2024

Multumim din suflet Simonei (coordonator tabara) si lui Mihaita pentru toata dedicarea si pentru faptul ca isi dau din sufletele lor sa aiba un impact pozitiv asupra copiilor nostri. Sunteti cei mai tari!

In fiecare an, adaugam o fila in Jurnalul de tabere si mereu e un succes.

Himalaya, o alta familie!

Succes pe mai departe, suntem langa voi,

Avatar for Mirela
Mirela

Mihai ramane fidel voua

07/08/2023

Noi va suntem recunoscatori pentru serviciile oferite si relaxarea pe care ne-o insuflati atunci cand trimitem copiii in taberele organizate de voi. Multumim inca o data pentru aceasta tabara din urma, cea de bicilete de la Carta!

Noi deja suntem hotarati cu tabara de ski din iarna, Mihai ramane fidel voua. :)

Avatar for Gabriela D
Gabriela D

Va rugam frumos sa-i pastrati un loc si in tabara de ski din Austria

24/07/2023

Multumim mult mult pentru cea mai frumoasa tabara (MTB Rasnov) a lui Alexandru ( a fost in 14:)… are cu ce compara:)).

De aceea va rugam frumos sa i pastrati un loc si in tabara de ski din Austria 25 feb-02 martie Stubaier Gletscher. Isi doreste foarte mult sa mai vina intr o tabara cu voi.

Banuiesc ca detaliile le vom afla mai aproape de perioada respectiva.

Va multumim mult

O vara minunata,

Avatar for Despina M
Despina M

A fost totul super si traseele si activitatile - Thassos Mtb

06/07/2023

Le-a placut super mult, au zis ca a fost totul super si traseele si activitatile, distractie. S-au intors intr-o forma fizica buna, cu patratele :) nu prea sunt ei mari povestitori. Drumul li s-a parut luuung, insa asta stia de la bun inceput.

Avatar for Fam fraților Victor si Silviu D
Fam fraților Victor si Silviu D

Feedback tabara de MTB

20/07/2022

Baiatul nostru de 13 ani a fost a doua oara anul acesta intr-o tabara MTB cu Himalaya. Ne-a spus ca cel mai mult i-a displacut ca s-a terminat.. leaderii super profi, valori frumoase, trasee splendide, adaptate nivelului fiecaruia, atitudine foarte deschisa la orice feedback/sugestie.. recomand cu caldura si le multumesc pe aceasta cale ❤️❤️❤️

Avatar for Amelia C
Amelia C

Feedback tabara MTB

05/07/2022

Multumim pentru poze! Feedback-ul nu este de la mine, ci de la fata locului de la participantii taberei, si este unul pozitiv. Copii se simt bine si le place locatia, dar si instructorii Himalaya care le acorda atentia necesara!

Avatar for Valentin T
Valentin T

Cezar a fost foarte incantat de aceasta tabara

15/05/2022

Scuze ca va scriu asa tarziu, am fost prinsi cu multe altele :).

Vreau sa va spun ca Cezar a fost foarte incantat de aceasta tabara, a mai fost si anul trecut in aprilie in aceeasi locatie.

Acum i-a placut maxim, atat instructorii ( Tibi si Misu- pe care ii cunoastea deja) cat si gasca de copii care a fost minunata.

Chiar si ziua in care nu s-au dus cu biclele a zis ca i-a placut, au vizitat castele, cetati si s-au simtit foarte bine!

Multumim frumos pentru tot, ne vedem la MTB de vara.

Avatar for Georgiana B
Georgiana B

Fiul meu a fost in tabara de mountain bike si a fost foarte incantat de activitati

22/08/2021

Fiul meu a fost in tabara de mountain bike si a fost foarte incantat de activitatile pe care le-au facut, de instructori de la care a învățat multe despre acest sport, de colegii de tabara printre care si-a facut prieteni noi, de traseele pe care a fost si de organizare in general. Va reveni cu placere si in alte tabere. Recomand aceasta agentie si taberele de cinci stele.

Avatar for Razvan S
Razvan S

Practic, ei organizează o magie pe biciclete și ne-au pus pe față un zâmbet de care cu greu vom scăpa!

07/07/2020

În toată gâlceava organizării unei călătorii de grup, fie ea cu temă sau nu, un lucru rămâne important. Nu cazarea, nu calitatea mâncării și nici starea vremii. După cele 4 zile petrecute la Isverna, toate acestea mi se par acum așa, niște bazaconii logistice care plutesc în ceață, undeva în spatele tuturor emoțiilor trăite cu o intensitate de care nu că îmi era dor, ci pe care tânjeam să o resimt.

Zilele trecute ziceam că ori am eu o stea bine pusă acolo, ori cineva mă iubește mult. Acum mă repet pentru că mi-a fost dat să întâlnesc o mană de oameni care mi-au dat o lecție despre ce înseamnă să faci lucrurile cu suflet și cât de mult contează asta. Cât de importantă este echipa pe care tu, ca organizator, cu măiestrie ți-o formezi și ce armonie poate degaja asta. Cât de mult fler și experiență îți trebuie pentru a putea ține în frâu situațiile care inevitabil apar de-a lungul zilelor și cât de mult înseamnă o minte deschisă și calmă. Ceea ce am găsit la Matei Laudoniu și echipa de la Himalaya Travel și ce face el acolo pentru familiile pasionate de biciclit în natură. Practic, el organizează o magie pe biciclete și ne-a pus pe față un zâmbet de care cu greu vom scăpa! 😃

Aproape că nici nu-mi vine să vă zic despre partea tehnică, despre biciclete și tot ce am învățat, pentru că tot acel fler a făcut să nu simt că eram oarecum la școală, ci să îmi aduc aminte că pot face lucruri. Că încrederea în sine face minuni. Și nu e numai despre asta. Ci și despre cum oamenii mișto tot la oameni mișto trag.

Uite așa aș putea eu continua să-i bârfesc pe oamenii ăștia, dar am și eu limitele mele când mă duc să mă pierd în tonele de emoții mișto cu care m-am întors și asta, în mare parte, datorită lor.

Și să număr vânătăile!

Avatar for Sori T
Sori T

Multumesc pentru tot, ati fost extraordinari !!!

31/08/2019

Buna ziua Himalaya Travel !

Multumesc pentru tot, ati fost extraordinari !!!

Alex a fost incantat de toate activitatile si traseele de bicicleta si in special a avut numai cuvinte de lauda la adresa tuturor instructorilor.

Cred ca s-a simtit mai atasat de Tibi si de Cata dar l-au impresionat toti. Erau apropiati dar fermi si punctuali si nu au acceptat accese de rebeliune.

Va multumim si abia asteptam o noua tabara, probabil cea de ski.

Cu drag

Bianca

Avatar for Bianca Z
Bianca Z

Impresiile sunt ca si datile trecute la "mai mult ca perfect" :)

14/08/2019

Buna ziua tuturor,

Impresiile sunt ca si datile trecute la “mai mult ca perfect” :)

Cu atat mai mult, ca anul acesta in tabara de MTB a avut ” cei mai buni colegi de camera”…

Si duminica cand am venit sa-l luam pe Radu, ne-a spus: “abia asteptam sa va vad, dar as mai fi stat inca o saptamana…a trecut mult prea repede ”

Inca odata va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru copii, atat dvs cat si tuturor instructorilor care se implica!

Toti sunteti niste oameni deosebiti, fara a exagera catusi de putin.

O zi frumoasa!

Ana-Maria B

Avatar for Ana-Maria B
Ana-Maria B

Am ramas foarte multumiti de abordarile utilizate in tabara

08/08/2019

Va multumim mult pentru pozele superbe.

Am ramas foarte multumiti de abordarile utilizate in tabara: efort fizic, invatare, provocare, experienta.

A fost greu pentru Max, pentru ca a fost prima lui tabara de mountainbike. La inceput a suferit, dar a trecut peste si sper ca a facut fata provocarilor…

A venit entuziasmat de succesele sale.

Cu siguranta ne mai vedem in alte tabere organizate de Himalaya Travel.

Avatar for Natalia B
Natalia B

Vreau să aflu mai multe despre tabere