Tabere Școlare organizate de Himalaya Travel

Himalaya Travel vine în întâmpinarea cadrelor didactice cu organizarea la cerere de tabere școlare. Organizăm astfel de tabere din pasiune și din bucuria de a lucra cu copiii. 

Taberele organizate depind de sezon. Astfel vara ne bucurăm de drumeție, sport, munte, bicicletă, cațărare, fotografie, echitație și multe alte activități, iar iarna accentul cade pe schi și snowboard, pe bucuria alunecării pe zapadă, acestea fiind insoțite de ateliere și jocuri de echipă. 

Aceste tabere scolare se adresează oricarui copil, indiferent de vârstă și nivelul lui de pregătire (poate fi începator în tainele muntelui sau poate avea o vastă experiență). Tematica este cât se poate de diversă, reușind astfel să ne adresăm cât mai multor copii, pe care să îi îmbiem la activități în aer liber. Am propus astfel:

Câteva dintre destinațiile noastre consacrate și iubite de copii sunt Viștisoara – Țara Făgărașului, Izverna, Cornățel, Râșnov – Piatra Craiului etc., iar pentru vara următoare am îmbogățit programul cu câteva tabere noi, pe care le vom anunța în curând.

Pe lângă tematica taberelor, în fiecare dintre ele vom susține o serie de ateliere de ecologie, de dezvoltare personală, de orientare, de prezentare a zonei, a florei și faunei locale. Am inclus în programul nostru atât un curs de primul ajutor cât și alte activități sportive, astfel încât participanții să intre în contact cu cât mai multe situații de pe munte și să prindă drag de momentele petrecute în natură.

Tabăra este o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, un mediu în care participanții leagă noi prietenii și se bucură de frumusețile naturii, deprind noi abilități, învață lucruri interesante și, cel mai important, își dezvoltă personalitatea și încrederea în sine. 

Vacanța petrecută în tabere școlare le oferă copiilor ocazia să se acomodeze într-un mediu nou, în lipsa părinților, să se manifeste liber și să se descopere pe sine. Tabăra școlară înseamnă distracție și relaxare și îi ajută pe copii să devină mai sociabili și mai independenți. Viziunea noastră se referă la crearea unui mediu sigur, distractiv și educativ pentru copii, în care ei se pot dezvolta personal, în care se pot împrieteni, auto-depăși, devenind astfel adolescenți independenți și responsabili.

Programul nostru de tabere se afla aici. Daca doriti o ofertă personalizată sau ceva special pentru clasa/școala dumneavoastră, nu ezitati să ne contactați la: 0722.474.317, sau la adresa de email [email protected].