Vistisoara

Vistisoara este o  localitate de mici dimensiuni, situata aproape de granita judetelor Brasov si Sibiu, intr-un cadru natural superb, la poalele celor mai inalti munti din tara, Muntii Fagaras.

Intins pe 70 km est-vest si 45 km nord-sud, Masivul Fagaras se aseamana unei imense coloane vertebrale, avand culmile abrupte orientate spre nord, iar cele mai line si domoale, spre sud. Cel mai inalt varf al sau este Varful Moldoveanu, de 2.544 metri, care este de asemenea si cel mai inalt varf din muntii Romaniei. 

Circurile glaciare, in care s-au format „iezerele”, intinsele paduri de foioase si molid, pasunile alpine cu flora lor bogata, si caprele negre, completeaza atractiile muntilor si explica renumele lor turistic. Aici vom avea parte de un spectacol fascinant al valtorii ceturilor, care amplifica la dimensiuni fantastice abisurile, acordand contururi mirifice crestelor, si, printr-o fereastra formata in ceata, iti arata verdele pajistilor care se scalda in lumina de aur a soarelui. 

Cabanele sunt la 1500 m, iar rucsacurile sunt grele…deci fiecare să-și aleaga varianta cea mai potrivita, fiindca o vacanta in Vistisoara va va darui amintiri care garantat nu se uită!

Tabere la Viștișoara (vara 2021)