Taberele de mountain bike reprezintă ocazia de a îmbina mersul pe bicicletă cu bucuria descoperirii celor mai frumoase locuri din natură. Vom explora și în această vară Podișul Mehedinți, ne vom bucura de peisajele încărcate de istorie dintre Bucegi și Piatra Craiului, drumurile forestiere de la poalele Făgărașului sau malurile insulei Thassos. 

Condiția participării în taberele de MTB este ca participanții să știe să meargă pe bicicletă, chiar dacă plimbările s-au limitat la parcul din oraș. Pentru inițierea în MTB am creat cursurile din parcul Titan, la care sunt bineveniți începătorii. De asemenea este recomandat ca participanții să mai fi mers pe bicicletă înainte de tabără sau măcar în anul desfășurării taberei. Pentru începători, prioritare sunt acomodarea cu activitatea de MTB, iar pentru intermediari și avansați urmărim îmbunătățirea nivelului tehnic și a rezistenței.

Copiii vor fi împărțiți pe grupe de către instructori, apoi se va urmări ca fiecare grupă în parte să evolueze din punct de vedere al tehnicii și condiției fizice. 

Vreau să aflu mai multe despre tabere

Tabere de mountain-bike în vara 2024

Views Navigation

Event Views Navigation

Astăzi

Informații utile

Bicicleta copilului – achiziție sau închiriere?

Un articol despre motivele pentru care orice copil merită să aibă bicicleta sa!

Mic îndrumar pentru achiziția bicicletei de munte

Nu avem pretenția că noi am inventat roata, deci vă spunem din start că în cele de mai jos veți găsi o compilație ...
mtb

Despre nivelul necesar participării la taberele de MTB

Un copil care doreste sa participe intr-o tabara de MTB trebuie sa stie sa mearga pe bicicleta, si sa se descurce cu bicicleta la mersul prin parc....

Mic îndrumar de pregătire pentru tabăra de mountain-bike

/
De ce echipament e nevoie, cum pregătim bicicleta, ce haine sunt potrivite?

Amintiri

Vreau să aflu mai multe despre tabere